Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Χρυσή» η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Στη «χρυσή» κατηγορία του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR-Index προβιβάστηκε η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με βάση την αξιολόγησή της για το 2013, ενώ επιπλέον απέσπασε ειδική διάκριση για την καλύτερη επίδοση στο πεδίο των σχέσεων με την κοινωνία.
CRI 1
Κατά την απονομή των ετήσιων βραβείων του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης που έλαβε χώρα χθες στην κεντρική αίθουσα του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, το βραβείο  της κατηγορίας «GOLD» παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, ο οποίος δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης:.....


«Ειδικά φέτος που γιορτάζουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι εκείνος από τους ανθρώπους της Γέφυρας, ο οποίος παραλαμβάνει ένα ωραίο αναμνηστικό για τους κόπους που καταβάλλουμε από τότε που αρχίσαμε την κατασκευή -μαζί με την τοπική κοινωνία- δηλαδή εδώ και 17 συνολικά χρόνια.
CRI 4
Εμείς γνωρίζουμε την ψυχή και τον κόπο που βάζουμε στην προσπάθεια για να είμαστε υπεύθυνοι και χρήσιμοι στην κοινωνία και το οικοσύστημα της περιοχής στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Το ακριβές όμως μέγεθος της προόδου μας το διαπιστώνουμε χάρη στην αυστηρή αξιολόγηση στην οποία μας υποβάλλει ο Εθνικός Δείκτης Εταιρικής Ευθύνης. Θεωρώ ότι αυτή η επιβράβευση δικαιώνει και τους πολίτες που επιλέγουν συνειδητά μια ιδιωτική εταιρεία που παρέχει δημόσια υπηρεσία».
CRI 2
Την ειδική τιμητική διάκριση για τη σχέση με την κοινωνία παρέλαβαν οι κυρίες Εύα Χαρολίδου και Κατερίνα Βελέντζα, εργαζόμενες σε θέσεις υποστήριξης της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.
CRI 4
CRI 5
agrinioreport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο