Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Αετού


Οι Πολιτιστικό Σύλλογοι κοντά στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, μοίρασαν δώρα και χαρά.....

       Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το δημοτικό σχολείο Αετού (Ακτίου-Βόνιτσας) διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή, με μεγάλη επιτυχία, τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τη γιορτή τη διοργάνωσαν οι δασκάλες του σχολείου με τα παιδιά και ήταν μια πανέμορφη γιορτή με ποιήματα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πολλοί γονείς παρακολούθησαν την γιορτή ενθουσιασμένοι..........     Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε μεταξύ άλλων τραγούδια από τα παιδιά, ποιήματα, κάλαντα, θεατρικό σκετσάκι και μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά.  Την διοργάνωση τα γιορτής είχαν επιμεληθεί οι δασκάλες ενώ τα δώρα ήταν προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας και του Τοπικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αετού.

      Εδώ να σημειώσουμε ότι οι Σύλλογοι του χωριού κάθε χρόνο προσφέρουν χαρά, δώρα αλλά και πολύ αγάπη στα παιδιά του Σχολείου. Ας ευχηθούμε ο καινούργιος χρόνος να συνεχίσει να χαρίζει στα παιδιά εκπλήξεις και ευτυχία όπως αυτή, αυτής της ημέρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάγισσες, ξωτικά κι αγιο - βασίληδες δημιουργήματα της κόκα κόλα (καμία σχέση με τον πραγματικό Αγιο Βασίλη. Συγγνώμη αλλά αυτό δεν ήταν Χριστουγεννιάτικη γιορτή αλλά μάλλον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ... Πολύ μακριά από την ουσία της Γιορτής των Χριστουγέννων...