Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σύλληψη για «φρουτάκια» στην Παλαιομάνινα

(φωτο αρχείου)
Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου και κατά τη διάρκεια των εορτών στη Δυτική Ελλάδα.
Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους των αστυνομικών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Αμαλιάδα και στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 42, 41 ετών ως υπεύθυνοι των  καταστημάτων, καθώς και μια 54χρονη ημεδαπή γυναίκα ως παίχτρια......


Ειδικότερα χθες (28-12-2013) αργά το απόγευμα, σε έλεγχο που ενεργήθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε καφενείο, στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθη ο 42χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθότι βρέθηκε να λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα (φρουτάκια), το οποίο κατασχέθηκε μαζί με το χρηματικό ποσό των 32,70 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθείς στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
  Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών σε όλη τη διάρκεια των εορτών.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο