Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Προπονητές της Αιτωλοακαρνανίας: Μια πρωτοποριακή εκδήλωση

Μερικές ενέργειες προορίζονται από μόνες τους, απλά με την δρομολόγησή τους, να γίνουν «σταθμός» στο χώρο τους και πιθανότατα παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Τέτοιο γεγονός αποτελεί και η φετινή εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι προπονητές της Αιτωλοακαρνανίας, με τους διαιτητές.......


      Άνθρωποι δύο χώρων που μοιραία «διαφωνούν» μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων, δίνουν το μήνυμα πως ουσιαστικά δεν τους τους χωρίζει τίποτα και από την πλευρά τους βάζουν το «λιθαράκι» για να κτιστεί ακόμα καλύτερη σχέση.
    Πρόκειται για πανελλαδική πρωτοπορία, η οποία οπωσδήποτε θα βρει μιμητές και σε άλλες περιοχές τα επόμενα χρόνια. Η «πατρότητα» όμως θα ανήκει πάντα στο δικό μας Νομό και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουμε την τύχη και την ευκαιρία να παραβρεθούμε σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, συνδυάζοντας και την διασκέδασή μας.

     Η εκδήλωση γίνεται στις 4 Ιανουαρίου, στο Emileon και εμείς στο SportAit.gr ευχόμαστε την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία, αφού εμπιστευόμαστε τόσο τους διοργανωτές, όσο και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας, που αναμένεται να δώσει καθολικά το «παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο