Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος Ξηρομέρου: Εκδηλώσεις (Αλυζία, Φυτείες, Αστακός) στο κλίμα των Χριστουγέννων

ΑΣΤΑΚΟΣ
ΚΑΝΔΗΛΑ 
ΦΥΤΕΙΕΣ 

     Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις, αφιερωμένες στα παιδιά, που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ξηρομέρου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Αλυζία, Φυτείες, Αστακό). 
       Τα παιδιά  μαζί με τους γονείς τους γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους. Σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε πρωτότυπα παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με τον κλόουν και το ξωτικό, βοήθησαν τον μάγο στα μαγικά και ταχυδακτυλουργικά κόλπα του, και τέλος πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασιλίτσα................



     Η Αντιδήμαρχος και Προέδρος του Ν.Π.Δ.Δ κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρά, σε δηλώσεις της τόνισε την σπουδαιότητα που έχουν για τα παιδιά αυτές οι γιορτές :
      «Όπως και τα δυο προηγούμενα  χρόνια έτσι και φέτος το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου αποφάσισε να πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες γιορτές αφιερωμένες στα παιδιά  και στις τρεις Δημοτικές ενότητες,  δηλαδή  στην Αλυζία, στις Φυτείες, και στον Αστακό. Πρόθεση μας να βάλουμε τα παιδιά  μας στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων, στον μαγικό και ονειρεμένο κόσμο  των ημερών, όπου κυριαρχεί η αγάπη, η χαρά, και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.
       Παρά λοιπόν την δύσκολη συγκυρία και τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του δήμου μας, όπως όλοι γνωρίζετε, η απόφαση μας και φέτος για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη  διότι ήταν κάτι που αφορούσε τα παιδιά μας.»
          Και συνέχισε λέγοντας «Στην μέχρι τώρα πορεία μας ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι κάνουμε τα πάντα για να μην λείψει ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών μας, να μην τους λείψει η αγάπη και η ζεστασιά, ειδικά σε γιορτινές μέρες. Τα παιδιά μας, είναι η ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, και τα ευτυχή πρόσωπα τους μας κάνουν όλους να αισιοδοξούμε».

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.

ΑΣΤΑΚΟΣ




ΚΑΝΔΗΛΑ




ΦΥΤΕΙΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο