Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΡΙΝΙΟ: "Μπουρλότο» αυτοκίνητο στην Χ. Τρικούπη (φωτο)

        Πανικόβλητοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι τα ξημερώματα  στην οδό Χ. Τρικούπη, στο ύψος του κόμβου με τους φωτεινούς σηματοδότες (περιοχή Πεταλούδα) από την φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο μάρκας VW και που μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός.
        Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα έξω από το κατάστημα γνωστού επαγγελματία και όλα δείχνουν πως προκλήθηκε από κακόβουλη ενέργεια αγνώστου...............



     Γύρω στις 5:30 η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο για την κατάσβεση. Με ρίψη αφρού η φωτιά τελικά έσβησε το αυτοκίνητο όμως υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.. Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από το αυτοκίνητο βρίσκονταν ένα ακόμη Ι.Χ. στο οποίο η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.
          Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται έξω από το κατάστημα του επαγγελματία, έχει καταγράψει τις κινήσεις ενός κουκουλοφόρου που αποβιβάζεται από δίκυκλο και  φαίνεται να σπάει παράθυρο του οχήματος και να πετά μέσα εύφλεκτο υλικό, βάζοντας του φωτιά. 
       Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά  το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Αγρινίου που σχηματίζει την δικογραφία, προσανατολίζεται με βεβαιότητα  στον εμπρησμό, χωρίς όμως ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος που ενήργησε ο άγνωστος δράστης.

http://www.agriniopress.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο