Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Διαψεύδει τη φημολογία για εκλογική συνεργασία με την κ. Ντίνα Σαμαρά

           Αυτοί οι οποίοι σας μετέφεραν τις  πληροφορίες, όπως γράφετε επί λέξει (Ακούγεται τελευταία, πιθανή συνεργασία της {της κυρίας Ντίνας Σαμαρά} με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, ο οποίος αν άλλαζε το εκλογικό σύστημα σίγουρα θα κατέβαινε μόνος του. 
      Επίσης ακούγεται για συνεργασία μαζί της και το όνομα του γιατρού κου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος και αυτός αν άλλαζε το εκλογικό σύστημα, σίγουρα θα κατέβαινε μόνος του), φαίνεται  ότι  μπέρδεψαν την Πρωτοχρονιά  με την Πρωταπριλιά  και τις Απόκριες και ευρίσκονται σε πλήρη παράνοια..........



    Τα πάρα πάνω για όσους γνωρίζουν τον Τριανταφυλλάκη και τον   Στάϊκο, ξεπερνούν και το πιο χονδρό Πρωταπριλιάτικο ψέμα και δείχνει πως κάποιοι αγαπούν πολύ τις Απόκριες  και βιάστηκαν να  μας φορέσουν μάσκες!!!!
      Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ τον Γιάννη πολύτιμο  συνεργάτη μου, αφού  μας ενώνει μια δυνατή και ειλικρινής φιλία, αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός  για την επιστημονική μας επάρκεια και τον τρόπο με τον οποίο  ασκούμε την ιατρική, υπηρετώντας τους ασθενείς μας  με  σεβασμό και υπευθυνότητα και  άψογη συνεργασία  μεταξύ μας .
       Είναι  αλήθεια  ότι  αυτό  το  δίδυμο, ο  συνδυασμός  του οποίου  με την βαθειά  γνώση και εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση του Στάϊκου, χωρίς  να  έχει  χάσει τίποτα από το φρέσκο  και τον δυναμισμό,  το όραμα, το όνειρο  και  το σφρίγος της νιότης  του Τριανταφυλλάκη, έχει μεγάλη  αποδοχή και ανταπόκριση από την κοινωνία και έχει κάνει κάποιους να  καταληφθούν από παράνοια και  να μπερδέψουν την Πρωταπριλιά  με  την Πρωτοχρονιά. Ο πεινασμένος  καρβέλια ονειρεύεται!!!
    Εμείς πάντως ευχόμαστε  σε όλους τους Δημότες και κατοίκους  του Δήμου μας χαρούμενη Πρωτοχρονιά , ευλογημένος και δημιουργικός  ο καινούργιος  χρόνος  και προπαντός  με  υγεία, ακόμη και για αυτούς που καταλείφθηκαν από παράνοια και ίσως έπρεπε να τους  ευχηθούμε καλή Πρωταπριλιά   και  καλές Απόκριες.!!!!
      Δεν θέλαμε  να το  χοντρύνουμε  άγιες μέρες , αλλά τώρα είμαστε υποχρεωμένοι  να ρωτήσουμε αυτούς τους τύπους .

      Ο Στάϊκος και  ο Τριανταφυλλάκης  φταίνε  που Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  έδωσε στην Δημοτική Αρχή ένα  ισχυρότατο  ράπισμα  με την απένταξη  από το τρίτο ΕΣΠΑ  του έργου της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Αστακού, με ανάδειξη του ιστορικού κέντρου και με αισθητική παρέμβαση, ενοποίηση και ανάδειξη των σημαντικών σημείων της πόλης με την κεντρική πλατεία, προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ.
     Ή μήπως τους απαλλάσσει από την τεράστια ευθύνη τους  η Δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα ότι ,  <<Μπορεί αυτή τη φορά η πρόταση για τις αστικές αναπλάσεις στην περιοχή του Αστακού να μην εγκρίθηκε, όμως με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου και τις απαιτούμενες προσθήκες, το έργο θα ενταχθεί στο σχεδιασμό της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, συμπληρώνοντας πως στόχος της Περιφέρειας είναι να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα.
     Ή  μήπως μπορεί να λειτουργήσει ως άλλοθι   αυτό που γράφτηκε ότι <<Να υπενθυμίσουμε πως ο φάκελος που υπεβλήθη παρά τις προσπάθειες από τη Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου δεν ήταν πλήρης τεχνικά, λόγω και της έλλειψης στελέχωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας και έτσι το έργο δεν μπορούσε να ενταχθεί μέσα στους πιεστικούς χρόνους της τρέχουσας Προγραμματικής Περιόδου.
      Αλήθεια  οι Δημοτικές αρχές κρίνονται από τις φιλότιμες προσπάθειες; Ή  από την επάρκεια ή ανεπάρκεια τους και  την αποτελεσματικότητα τους. Το αποτέλεσμα πάντως για την περίπτωση αυτή ήταν ένα μεγάλο μηδενικό.
      Αλήθεια  πως άλλοι Δήμοι ,όπως και ο Δήμος Καλαβρύτων, με πληθυσμό λίγο  μεγαλύτερο από τον δικό μας και  με  πολλά προβλήματα λόγω των ορεινών όγκων, οδικών δικτύων, χιονιών και λοιπών,   κατάφεραν  όχι απλά  να  καταθέσουν πλήρη φάκελο, αλλά και να ολοκληρώσουν τα έργα (στις φωτογραφίες τις οποίες τράβηξα  πριν από 3  μήνες, όταν είχα επισκεφτεί τα Καλάβρυτα {γιατί από τότε ήμουν βέβαιος  για την κατάληξη του δικού μας έργου} φαίνεται το τελευταίο  τμήμα των έργων μαζί με την πινακίδα  μπροστά  στην Ιστορική Εκκλησία, το οποίο αυτή την στιγμή έχει σχεδόν τελειώσει!!!

         Όσο για κάποιους που πήγαν να βρουν  άλλοθι στις εγκυμοσύνες των μηχανικών, θα πρέπει να ξέρουν ότι  οι περισσότεροι  Δήμοι της   χώρας αυτές τις μελέτες τις αναθέτουν σε μελετητικά γραφεία , όπως κάναμε και εμείς για τις 13 μελέτες που παρέδωσα πλήρεις, ακόμη και  με περιβαλλοντικές μελέτες-αδειοδοτήσεις  και τεύχη Δημοπράτησης. Άλλες  από αυτές ήταν Τοπογραφικές, άλλες Αρχιτεκτονικές, άλλες  Στατικές, άλλες Ηλεκτρομηχανικές  και άλλες Περιβαλλοντολογικές. Οι μηχανικοί  των μικρών Δήμων κάνουν τις μελέτες απλών έργων, όπως τις έκανε με ευσυνειδησία και επάρκεια  και η Μηχανικός του Δήμου μας  κυρία  Ραλάτου . 
      Εμένα  πάντως ,όπως και την πλειοψηφία των κατοίκων του Αστακού δεν με στενοχώρησε τόσο η απένταξη του έργου της ανάπλασης, το οποίο θα αργήσει 2-3 χρόνια για να γίνει , όσο με στεναχωρεί   το γεγονός ότι κινδυνεύουν τα χαθούν τα 500.000 περίπου ΕΥΡΩ , που υπάρχουν για το κλειστό γυμναστήριο  και  για το γεγονός ότι  δεν κατέθεσαν με απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου  στην Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας  για ένταξη  στο ΕΣΠΑ 2014-2020, τις  μελέτες για την  αντικατάσταση δικτύου  ύδρευσης από τις πηγές του Αγίου Δημητρίου μέχρι τον Αστακό (7 εκατομμύρια ΕΥΡΩ), τις μελέτες για την ύδρευση της Μπαμπίνης και της Χρυσοβίτσας  από την γεώτρηση των Βλυζιανών, τις  μελέτες  για την ανακαίνιση του Νεοκλασικού , στο οποίο θα μεταφερθεί η αίθουσα  συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου και η Οικονομική  Υπηρεσία του Δήμου και εάν υπάρχει η δυνατότητα ένταξης και των έργων οδοποιίας , από το πρόγραμμα ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ , το οποίο δεν προχώρησε λόγω της κρίσης, των οποίων επίσης οι μελέτες είναι πλήρεις με τεύχη δημοπράτησης  .

    Κάνω λοιπόν έκκληση στην Δημοτική Αρχή  αμέσως μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού, να φέρει στο συμβούλιο  το θέμα της ένταξης στο ΕΣΠΑ  2014-2020 των  έργων  που ανέφερα, όπως επίσης να  λάβουν απόφαση  για την ανάθεση μελέτης για την ύδρευση του Αρχοντοχωρίου  και  συνολικά του πρώην  Δήμου Αλυζίας , με στόχο να ενταχθεί άμεσα και  αυτό στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και εάν η περιφέρεια ζητήσει επικαιροποίηση τιμών, τα μελετητικά γραφεία που τις συνέταξαν το  κάνουν με 500 έως 1.000 ΕΥΡΩ για κάθε έργο .

Ευχαριστώ για την φιλοξενία  και εύχομαι χαρούμενη και ευτυχισμένη Νέα Χρονιά.

Αστακός 30/12/2013

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

18 σχόλια:

  1. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΟΤΖΑΜ ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ.ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΤΙΝΑΣ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.......ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΕΦΕΞΕ ΑΡΕΤΑΚΙΑ,,ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!!!! Α Ρ Ε Τ Α Κ Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά πράγματα κ. Στάϊκο. Κατεβαίνετε ως υποψήφιος Δήμαρχος ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; Εμείς αυτό θέλουμε να ακούσουμε επισήμως. Το αργότερον ως τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου 2014 θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το "ομιχλώδες" υπάρχων τοπίο περί της καθόδου σας ή μη , να γίνει μια διακήρυξη αρχών ( θέσεις -προτάσεις - η διοίκηση σας τις πρώτες 100 ημέρες , οι συνεργάτες σας κ.λπ), ώστε απρόσκοπτα οι πολίτες να τοποθετηθούν με τον άλφα ή βήτα υποψήφιο και ο " αδέκαστος " λαός να τα κρίνει στην ώρα του (Μάϊος 2014).
    Προσωπικά εκτιμώ οτι πάντα ήσασταν και είστε η καλύτερη επιλογή για το ΞΗΡΟΜΕΡΟ.Στελέχη να πλαισιώσουν τον συνδυασμό δόξα τω θεώ υπάρχουν στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ( νέα και άφθαρτα ,παλιά και έμπειρα στην αυτοδιοίκηση και προπαντός τίμια ).Στο χέρι σας είναι να τα επιλέξετε.΄Εχετε - κατά την γνώμη μας - ήδη "καθυστερήσει"... Ο λαός του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ , λέει , τολμήστε!
    ΑΚΑΡΝΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε ρε παιδιά; Χάσαμε τεύχη; Τριανταφυλλάκης, Στάικος στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας; Ποιός δουλεύει ποιόν εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
    ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ΤΟΥ κΣΤΑΙΚΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΟΡΤΩΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΑΨΑΝ
    ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ξ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο κ.ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ(ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΗΠΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ)ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ´ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ Ο κ.ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΨΙΜΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΝΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο κ.ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο κ.ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ .
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Η ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,ΠΩΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ.
    ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΔΕΚΑΕΞΙ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ Δ.Ξ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 1850.
    ΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΙ Ο κ.ΣΤΑΙΚΟΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ(ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ).
    ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ,Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θυμασαι τα νικητηρια και τα λογια τα μεγαλα την βραδια που κερδισε ο σαμαρασ τις εκλογευμεν στις εκλογεσ .αντ γεια. χαιρετισματα και στομ νεο συνεταιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ.Σταικο ξεχνας ότι εγινες Δημαρχος μονο και μονο επιδη σε βοηθησε ο ΣΑΜΑΡΑΣ? κ.Σταικο ξεχνας τους πανηγυρισμούς σου για την εκλογη του κ.Σαμαρα? Τωρα σου φταινε τα δημοσιεύματα.Το παρελθον σου βλεπει ο λαος και είναι πονηρεμένος.Τα δημοσιεύματα σου φταινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ. Η ΦΗΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ;
    ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ; ΑΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΗΣ ΤΟΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΓΩ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΣΑΜΑΡΑ)ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΥΖΙΑ;ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.ΑΝ ΣΤΑΙΚΟΣ-ΣΑΜΑΡΑ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 3 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΙΑΝΕΙ 5-7%.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΗΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΤΙΝΑΣ-ΣΤΑΙΚΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ-ΝΤΙΝΑΣ;ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ;ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ;ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΦΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΙΑΤΑ;ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ MPASKET ;ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ;MH ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ....ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΦΙΛΕ 3 Ιανουαρίου 2014 - 11:05 π.μ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ;ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΟΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΙ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΕ ΤΙ ΣΠΟΛΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΧΑΡΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ - ΔΗΑΜΡΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΤΕ-- ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 15,000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ................... ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι βεβαια,τετοιο Βιολογικο μην το χασουμε,να δωσουμε την πατεντα να την κανουν και στο ΜΟΝΑΚΟ ι στο ΠΑΡΙΣΗ να πιξει ο κοσμοσ σκατο,,,ποιο βιολογικο μωρε λετε,ποιο; αυτον που δεν δουλεβει και δεν θα δουλεψει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα καλά κύριε Στάικε ποιον κοροϊδεύετε? Εσείς δεν είστε που πριν λίγο καιρό στέλνατε επιστολές στα blogs και κατηγορούσατε σφοδρότατα την κυρία Σαμαρά? Τι έγινε ξαφνικά και της φέρεστε με το γάντι? Αναρωτιεμαι! Γελάει ο κόσμος! Πάρτε το χαμπάρι και σταματήστε να γελοιοποιείστε! Πείτε ξεκάθαρα αν θα κατέβετε υποψήφιος ή όχι. Αν και η απάντηση είναι ήδη γνωστή! Τέρμα τα παιχνιδάκια! Ο χρόνος περνάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΠΟΙοΝ σΤΗΡΙΖΕι ο Πανταζης γιατι μας μπερδεψε ΚΑΙ ΑυΤοΣ? Μια τον ΤριανταφυΛΛΑκΗ , μιΑ το ΓΑΛΟΥΝΗ, ΜΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ..
    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝΕ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΑΝ η ΚινηΣη πολιτων ειΧε κιΝηθει πιο εξυπνα Θα ταν ηΡπομεΝη Αρχουσα ταξη.ΤωΡα ηΖυΓαΡια ΕιΝαι Στο ιΑΤριΙκο ΔιΔυμο (με Τα ΚΑλα του και ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ) ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ,ΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..... ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΙΚΟ,,,,(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΠΥ) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.......Α Ρ Ε Τ Α Κ Ι Α Σ ......ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο