Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Υπέροχες στιγμές από την εκδρομή του ΝΑΟΑΣ στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα



        Γεμάτοι από όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες και με υπέροχες αναμνήσεις επέστρεψαν τα μέλη και οι φίλοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη διήμερη ψυχαγωγική – εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησε στις 14 και 15 Δεκέμβρη ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ).
     Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό «Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα...........



     Πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο στον οποίο ο Άη Βασίλης, τα Ξωτικά του και η Νεράιδα των Χριστουγέννων, ετοίμασαν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων. 
     Το τραινάκι των ευχών, τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, η παγοτσουλήθρα και άλλα πρωτότυπα παιχνίδια πρόσφεραν ατέλειωτες στιγμές χαράς και διασκέδασης στα παιδιά ενώ το μεγάλο παγοδρόμιο έγινε η αιτία για απίστευτες «τούμπες» από μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά!

      Γεμάτοι από αναμνήσεις, χαμόγελα, εικόνες  από το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι την επόμενη μέρα η εκδρομή συνεχίστηκε με βόλτα στη Λίμνη Πλαστήρα και επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Σεραφείμ, καθώς και στην Καρδίτσα. ... και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο