Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Xωρίς τηλέφωνο το Αγράμπελο

            Οι ηλικιωμένοι κάτοικοι του χωριού Αγράμπελο (Δήμος Ξηρομέρου) είναι απελπισμένοι! Με τα πρώτα δείγματα της κακοκαιρίας, το χωριό έμεινε χωρίς σταθερά τηλέφωνα και έχουν χάσει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.
         Το χωριό με λίγους κατοίκους, ηλικιωμένους είναι αποκομμένο από την υπόλοιπη Ελλάδα. Έχουμε λάβει  πολλά τηλεφωνήματα από συγγενείς των ηλικιωμένων οι οποίοι ανησυχούν πολύ για τους δικούς τους ανθρώπους.........




         Οι κάτοικοι στο Αγράμπελο κάνουν έκκληση για άμεση επίλυση του θέματος, αφού πρόκειται για μια ηλικιωμένους και άρρωστους που έχει αφεθεί στο έλεος του θεού απομονωμένοι από τον έξω κόσμο…

3 σχόλια:

  1. Δεν ειναι η πρωτη φορα αυτο συμβαινει παντα μετα απο διακοπη ρευματος η απο εντονη κακοκαιρια. ο ΟΤΕ "περα βρεχει" ο δημος ανυπαρκτος... Δεν μασαμε ομως γιατι δεν εχουμε κανεναν αναγκη και αυτο το εχουμε αποδειξη με τα εργα και τις πραξεις σαν χωριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι δουλεια εχει ο δημος με τον οτε φιλε. για ολα φταιει ο δημος.εννοειτε βεβαια οτι φταιει αν ενημερωθηκε να στειλει καποιο αιτημα στον οτε να το φτιαξει η να παρει καποια τηλεφωνα και δεν το εκανε. εσυ πχ οταν χαλαει το τηλεφωνο δεν επικοινωνεις με τον οτε να στο φτιαξουν? μη τρελαθουμε, ολα στο δημο στα κακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:27 Ξερω καλα τι λεω το χωριο μου ειναι αποκομενο και απο τηλεφωνια και απο οδικο δυκτιο και σαυτο ευθυνεται η δημοτικη αρχη που δεν ερχεται ουτε να καθαρισει τους υποτιθεμενους δρομους ουτε να φτιαξει τις λακουβες στον καμπο. Μαλλον δεν θα εισαι τις περιοχης και το αυτοκινητο σου δεν το εχεις καταστρεψει περνοντας καθημερινα.. Γιαυτο πατριωτη μου εκανα αυτο το σχολιο γιατι ειναι ασχημο να ειναι το χωριο σου στο περιθωριο.. και ξεχασμενο. καλημερα και καλες γιορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο