Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ: To OXI της κοινωνίας.....

           Από τι φαίνεται, και αυτό είναι το ενθαρρυντικό, οι τοπικές κοινωνίες λένε ξεκάθαρα ΟΧΙ στην εφαρμογή της περίφημης Κ.Υ.Α εξπρές των υπουργών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών.
        Το μαρτυρεί και η απόφαση της Τ.Κ Μύτικα. Είχαν προηγηθεί οι αποφάσεις των κατοίκων σε Καστό και Κάλαμο. Πιστεύουμε ότι και η κοινωνία του Αστακού στην συντριπτική της πλειοψηφία ΟΧΙ λέει.
      Άρα λοιπόν πως θα γίνουν αυτές οι "επενδύσεις' όταν έχεις απέναντι σου ολόκληρη την κοινωνία;;;; και ποιός  επιχειρηματίας θα τολμήσει  κάτι τέτοιο;;;;...........


Αρκεί βέβαια οι κάτοικοι να μείνουν ενωμένοι, να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή και αφύπνιση, και κυρίως πίεση απ' ολους  σε όποιο επίπεδο ο καθένας μπορεί για ν' αλλάξει αυτή η υπουργική απόφαση, ώστε να γίνει νέο σωστό χωροταξικό που θα λαμβάνει  υπόψη τις αποφάσεις των τοπικών κοινωνιών. 

Το τρίτο μάτι

Υ.Γ:Η φωτογραφία  δεν είναι τυχαία φανταστείτε  κάτι τέτοιο ανάμεσα σε Κάλαμο- Μύτικα .......μπρρρρρ..


Πηγή: http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Καταρχήν αυτή η φωτογραφία είναι από το εξωτερικό και όχι από Ελλάδα. Δεύτερον, αυτά τα κλουβιά είναι οστρακοειδών και όχι ψαριών. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να μην θέλει ανάπτυξη εργασίας στον τόπο του. Μιλάτε για τουρισμό, δεν νομίζω να είμαστε και Μύκονο. Θέλω να δω άμα απολυθούν όλοι οι ιχθυεργάτες και το υπόλοιπο προσωπικό πως θα μπορούν να πηγαίνουν για μπάνιο και να κάνουν διακοπές χωρίς χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο