Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τα διαζύγια - σοκ του Hollywood! Δες τις φωτογραφίες!

Αποτελούσαν τα ζευγάρια-πρότυπο για τους γάμους και τη μακρόχρονη σχέση που είχαν. Έμοιαζαν να τα έχουν όλα: δόξα, χρήμα, ευτυχία και κάποια από αυτά και παιδιά. Ξαφνικά, εκεί που κανείς δεν το περίμενε, χώρισαν και τα διαζύγιά τους έσκασαν σαν βόμβα και συνοδεύονταν από πολλές φήμες και γαργαλιστικές λεπτομέρειες.



 

Amy Poehler-Will Arnett

Όταν δύο από τους πλέον αγαπημένους κωμικούς της Αμερικής γίνονται ζευγάρι, τίποτα δεν είναι αστείο. Μετά από 9 χρόνια μαζί και δύο παιδιά όμως, φαίνεται ότι το γέλιο στέρεψε μεταξύ τους και το διαζύγιό τους έπεσε σαν βόμβα!











Ryan Gosling-Rachel McAdams

Έζησαν τον ιδανικό, τον παθιασμένο, τον απαγορευμένο, τον καταδικασμένο έρωτα πρωταγωνιστώντας στην ταινία "The Notebook" κι έκαναν εκατομμύρια μάτια θεατών να δακρύσουν. Ο έρωτάς τους τελικά μεταφέρθηκε και εκτός οθόνης και πάνω που πήγαμε να πούμε "ζήσαν αυτοί καλά" στα τρία χρόνια επάνω χώρισαν φιλικά. Ο Ryan πάντως δηλώνει ότι η Rachel θα είναι πάντα μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του.







Heidi Klum-Seal

Για 7 χρόνια περιέφεραν την ευτυχία τους και τα... υπέροχα παιδιά τους σε όλο τον κόσμο. Ξαφνικά, χώρισαν! Και τότε βγήκαν τα μαχαίρια! Η Heidi έπεσε στην αγκαλιά του μπρατσωμένου σωματοφύλακά της και ο Seal έμεινε αμανάτι! Κατά τα άλλα είχαν τον τέλειο γάμο!







Jennifer Aniston-Brad Pitt

Ήταν άλλο ένα τέλειο και ιδανικό ζευγάρι. Δύο πανέμορφοι ηθοποιοί, επιτυχημένοι, με λάμψη και glamour. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ακούστηκε ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν η άρνηση της Aniston να κάνει παιδιά. Τελικά ο Pitt έπεσε στην αγκαλιά της... θεάς Angelina και το διαζύγιό του με την Aniston ήταν από τα πρώτα σοκαριστικά του Hollywood που άνοιξαν την πόρτα για τα.. επόμενα!







Johnny Depp-Vanessa Paradis

Ύστερα από πολλές "περιπλανήσεις" στη ζωή του, ο ωραίος Johnny φάνηκε να βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της γαλλιδούλας Vanessa. Τεράστια περιουσία, καλά προστατευμένη ιδιωτική ζωή, δύο παιδιά, γάμος που δεν έγινε ποτέ, αλλά ακόμα και αυτό το αντισυμβατικό-όπως ήθελε να προβάλεται- ζευγάρι δεν τα κατάφερε και τελικά ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα!







Catherine Zeta-Jones-Michael Douglas

Άλλο ένα διαζύγιο-βόμβα, παρά τις διαψεύσεις εκ μερους του Douglas ότι ο γάμος του δεν τελείωσε! Παντρεύτηκαν, έκαναν δύο παιδιά και τα τελευταία χρόνια πέρασαν διά πυρός και σιδήρου εξαιτίας του καρκίνου του Douglas και της μανιοκατάθλιψης της Jones. Και ενώ έδειχναν ότι ξεπέρασαν αυτά τα προβλήματα ξαφνικά βρέθηκαν να κάνουν χωριστές ζωές και οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι έχουν χωρίσει. Σοκαριστικό!





Madonna-Guy Ritchie

Έμοιαζε με γάμο-επιχείρηση. Η υπερκινητική και δραστήρια Μαντόνα και ο ήρεμος Guy. Έκαναν ένα γιο, υιοθέτησαν μία κόρη και πάνω που η Μαντόνα ετοιμαζόταν να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί από το Μαλάουι, ο Guy ξέσπασε και εγκατέλειψε το γάμο τους! Κανείς δεν το περίμενε άραγε;






Demi Moore-Ashton Kutcher

Μάλλον κανείς δεν είδε με καλό μάτι τη διαφορά ηλικίας τους. Και όμως ο γάμος τους κράτησε αρκετά χρόνια και η είδηση ότι χώρισαν σοκάρισε τον κόσμο της showbiz. Οι φήμες οργίασαν ότι ο Ashton δεν άντεξε τις ανασφάλειες της Demi να προσπαθεί να γίνεται όλο και νεότερη ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια και τελικά την απάτησε με... νεότερη!






Reese Witherspoon-Ryan Phillippe

Αποτελούσαν το ιδανικό, τυπικό πλην διάσημο, αμερικανικό ζεύγος. Είχαν δύο παιδιά και μοναδικές καριέρες. Τίποτα δεν προμήνυε την είδηση ότι χωρίζουν. Παρόλα αυτά δεν έχουν όλα τα παραμύθια ωραίο τέλος. Το ζεύγος όμως διατήρησε άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

1 σχόλιο:

  1. πολυ καλα κοριτσια.... να σου ανοιξουν φυλο αυτες για πιτα να γλυφεις τα δαχτυλα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο