Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλαμος και Καστός κείται μακράν….

«Κάλαμος και Καστός κείται μακράν». Μία φράση που μπορεί να μην την έχει εκστομίσει ο αξιότιμος Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κων/νος Αραβανής, αλλά με την συμπεριφορά του είναι σαν να την έχει πει και να την εννοεί μάλιστα, γιατί οι πράξεις ως γνωστόν μετράνε πιο πολύ από τα λόγια.
       Εκκωφαντικά απών λοιπόν ο Δήμαρχος και ο Δήμος Λευκάδας από το θέμα που έχει κινητοποιήσει τις τελευταίες ημέρες τους κατοίκους του Καλάμου και του Καστού. Μια παρουσία βρε παιδί μου, μία δήλωση στήριξης, κάτι τέλος πάντων. Αντ' αυτού σιωπή.......

 
       Παραγνωρίζουν όλοι αυτοί που δεν αντιδρούν, θεωρώντας ότι δεν τους αφορά, ότι όλη αυτή η περιοχή Λευκάδας-Μεγανησίου-Παλαίρου-Μύτικα-Καστού-Καλάμου-Αστακού, είναι ενιαία τουριστικά γι αυτούς που την επιλέγουν με τα πλωτά μέσα που διαθέτουν.
       Είναι γνωστό ότι πολλά ιστιοπλοϊκά προερχόμενα από Λευκάδα, Πάλαιρο και Μεγανήσι κάνουν πολυήμερες κρουαζιέρες στην περιοχή. 
    Επίσης πολυτελέστατες θαλαμηγοί αγκυροβολούν σε Κάλαμο και Καστό, όπως του Ρώσου νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ
     Κάποιοι μάλλον πρέπει να ξαναδούν καλύτερα τα πράγματα και να κατανοήσουν τον κίνδυνο υποβάθμισης όλης της περιοχής που παραμονεύει. 
   Αν νομίζουν ότι δεν τους αφορά και δεν θα επηρεαστούν με το να γεμίσει η περιοχή με ιχθυοτροφεία είναι πολύ γελασμένοι.

Ο ουδέτερος

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο