Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πυθαγόρας Σαμαράς απειλεί με μήνυση τον Πάνο Χολή για το δημοσίευμα για τα ακατάλληλα νερά

       Την αντίδραση του δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά προκάλεσε το πρόσφατο δημοσίευμα του Πάνου Χολή, στο οποίο γίνεται λόγος για τα ακατάλληλα νερά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

      Σχετικά με άρθρο του κ. Παναγιώτη Χολή που δημοσιεύτηκε  σε ιστοσελίδες και ιστολόγια, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Πυθαγόρας Σαμαράς προς υπεράσπιση του Δημαρχιακού θεσμού αλλά και του προσώπου του, ανέθεσε σε νομικό του σύμβουλο την άσκηση  ποινικών και αστικών αξιώσεων..........


     Ενώ για παλιότερο δημοσίευμα του κ. Χολή και η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ.Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα έχει  ήδη προβεί στην άσκηση  αστικών αξιώσεων.  

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS:

     Ο Δήμος Ξηρομέρου πρέπει να σταματήσει να απειλεί με μηνύσεις πολίτες επειδή... ασκούν κριτική και έτσι να προσπαθεί να φιμώσει τις αντίθετες φωνές ποινικοποιώντας την κριτική που του ασκείται.  Έχουν δικαίωμα οι πολίτες να κριτικάρουν και να αντιπολιτεύονται τη δημοτική αρχή…..

10 σχόλια:

  1. Σαν δημότης Ξηρομέρου, επειδή δεν έχω το χρόνο να πηγαίνω στα δικαστήρια να ενημερώνομε για Δημόσια θέματα, θα ΄θελα εδώ στο ίδιο μέσον, να δω την απάντηση τις θέσεις και τα επιχειρήματα της Δημοτικής αρχής, στα ζητήματα που θέτει ο κ. Χολής όπως δικαιούται να το κάνει, για να έχω ολοκληρωμένη άποψη και να μπορώ να βγάλω σωστά συμπεράσματα. Διαφορετικά υποθέτω ότι η δημοτική αρχή μάλλον στερείται επιχειρημάτων για να δικαιολογήσει την άσχημη κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην υδροδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπουρμπούτσαλα! Τι είπε ο Χολής που δεν το λέμε όλοι μεταξύ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο κ.ΧΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΙΑΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ??? ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ?? ΑΝ ΟΧΙ..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που διαπιστώνω είναι η παντελής έλλειψη ενημέρωσης απ΄την πλευρά του Δήμου πάνω στο πρόβλημα του νερού. Υπάρχει κάποιος λόγος που αντί ενημέρωσης προτιμά τις αντιδικίες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝΥΕΤΑΙ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.Ο ΧΟΛΗΣ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος ενώ καταλαβαίνει ότι χάνει το παιχνιδι των εντυπώσεων, αντι να τρέξει για να παρουσιάσει έργο προσπαθεί ανεπιτυχώς να εκβοβίσει.
    ΣΚΟΡ : Πυθαγόρας - Πάνος 0-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΕ Ο ΧΟΛΗΣ. ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
    . 20 !!!!!! ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κυριος χολης εχει κανει για δευτερη φορα unfair πολιτικο με τις δημοσιες παρεμβασεις του. θυμιζει πολιτικη καφενειου την οποια εχουμε βαρεθει. ο κυριος σταικος ηταν πιο σαφης στις περι αμιαντου θεσεις του. καποιος να αμφισαητησει με στοιχεια τα λεγομενα του? οσο για το 5-0 και η χαβαη με τοσο ειχε κερδισει, αλλα ακομα και σημερα ολοι αναρωτιουνται ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπουρμπουτσαλα ...πολύ καλά το είπε ένας αναγνώστης .. ομαδική αγωγή κατά του Δήμου θα πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς οι επαγγελματίες, ενοικιαζόμενα, καφετέριες κτλ και να ζητήσουμε τα λεφτά που χάσαμε απο ανθρώπους περαστικούς αλλά και ντόπιους που έφυγαν απο τον Αστακό πριν την ώρα τους, αφού όλο το καλοκαίρι τρεις φορές την εβδομάδα ήμασταν χωρείς νερό ... τώρα βγαίνει ο Δήμαρχος και θέλει να κάνει και αγωγές απο πάνω ζούμε ιστορικές στιγμές .. βλέπω και κάτι αρπακτικά που τον υποστηρίζουν .. τι διάολο με το μήνα σας έχει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπουρμπουτσαλα ...πολύ καλά το είπε ένας αναγνώστης .. ομαδική αγωγή κατά του Δήμου θα πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς οι επαγγελματίες, ενοικιαζόμενα, καφετέριες κτλ και να ζητήσουμε τα λεφτά που χάσαμε απο ανθρώπους περαστικούς αλλά και ντόπιους που έφυγαν απο τον Αστακό πριν την ώρα τους, αφού όλο το καλοκαίρι τρεις φορές την εβδομάδα ήμασταν χωρείς νερό ... τώρα βγαίνει ο Δήμαρχος και θέλει να κάνει και αγωγές απο πάνω ζούμε ιστορικές στιγμές ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο