Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμος Ξηρομέρου: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δενκαταργούνται και παραμένουν οι Λυκειακές τάξεις Φυτειών

 ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Επίσημα πλέον και με την βούλα… αφού με νομοθετική διάταξη που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ αριθμού φύλλου 2128/ 2013 τεύχος Β΄) οι Λυκειακές τάξεις των ΦΥΤΕΙΩΝ δεν καταργούνται και παραμένουν ως έχουν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
      Είναι γνωστό ότι η νίκη έχει πολλούς πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή. Όταν  λοιπόν προέκυψε το θέμα με τις Λυκειακές τάξεις των Φυτειών, κάποιοι, προφανώς για να αποκρύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες κατά το παρελθόν, χαρακτήριζαν την σημερινή δημοτική αρχή ως «ανίκανη» και «ανεπαρκή» επιρρίπτοντας της την κύρια ευθύνη για την τότε εξέλιξη. Προεξοφλούσαν μάλιστα ότι η κατάργηση των Λυκειακών τάξεων είναι σίγουρη.
      Σήμερα που και επίσημα πλέον με νομοθετική διάταξη (ΦΕΚ αριθμού φύλλου 2128/ 2013 τεύχος Β΄) οι Λυκειακές τάξεις των ΦΥΤΕΙΩΝ  δεν καταργούνται και παραμένουν ως έχουν, εμφανίστηκαν πολλοί «πατέρες» για να διεκδικήσουν το μερίδιο τους από την «νίκη», και φυσικά να λάβουν τα «λάφυρα» τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν εν όψει και των δημοτικών εκλογών.........



         Γνωρίζουν όμως όλοι οι κάτοικοι των Φυτειών αλλά και του Ξηρομέρου ότι ΕΙΝΑΙ η σημερινή Δημοτική Αρχή που έδωσε ένα δύσκολο και σκληρό αγώνα, για να επιτευχθεί ο στόχος   για να έρθει η τωρινή ευχάριστη εξέλιξη.
Αποτελεί ΔΙΚΑΙΩΣΗ   για εμάς, για την μεγάλη προσπάθεια των δυόμισι τελευταίων ετών  που έγινε με δυο κυρίως τρόπους.
1.-Με τις διοικητικές ενέργειες (αποφάσεις Δημοτικού συμβουλίου, αποφάσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Περιφέρειας )
2.- Με τις προσωπικές  επαφές του Δημάρχου  Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά με την πολιτική ηγεσία καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας .

        Πέραν των παραπάνω ενεργειών, προχωρήσαμε και στην αποστολή σχετικών εγγράφων  προς την Περιφέρεια, για αλλαγές δρομολογίων μεταφοράς μαθητών προς Φυτείες. 
     Επίσης αποστείλαμε  έγγραφο  προς τους κ. Δημάρχους Αμφιλοχίας και Αγρινίου καθώς και στις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις  Ν. Αιτ/νιας, να μη δέχονται  στα σχολεία τους  (Γυμνάσια-Λύκεια), τους μαθητές δημοτών Δήμου Ξηρομέρου, που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι των πόλεων αυτών.
        Τέλος,  προκειμένου να γίνουν σωστά όλες οι ενέργειες για την μη κατάργηση  αλλά και ενίσχυση με μαθητές των Λ. Τ. Φυτειών, προχωρήσαμε στην έκδοση ενημερωτικού  φυλλαδίου προς τους γονείς -μαθητές των παρακείμενων χωριών-οικισμών με τις Φυτείες.

      Για όλες αυτές τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής έχουν  ενημερωθεί όλοι οι δημότες μας, είτε μέσω ανακοινώσεων, είτε από την  Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα, καθώς και από την Αντιδήμαρχο της Δ.Ε Φυτειών κ. Καραπάνου- Κολοβού Ευθυμία  τόσο στην συνέλευση των Φυτειών όσο και σε μετέπειτα  συναντήσεις.
      Ευχαριστούμε τους μαθητές και την νεολαία των Φυτειών,  τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμονών, αλλά και όλους τους κατοίκους των Φυτειών για την συνεργασία και την συμπαράσταση τους όλη αυτή την περίοδο. Έδωσαν τον δικό τους αγώνα και μας βοήθησαν πολύ.
       Συνεχίζουμε την  επίπονη και δύσκολη μάχη στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν εκχωρούμε τα κεκτημένα και τους αγώνες  μας. 
     Στεκόμαστε κοντά στους Δημότες μας, κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές ως συμπαραστάτες  και το αποδεικνύουμε   αυτό καθημερινά.   

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 


13 σχόλια:

  1. Αν τις καταργουσαν ποσοι ψηφοι θα χανωνταν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφηστε τσ τυμπανοκρουσιες κ κοιταχτε τ δρομολογια..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ανατρέξουμε σε όλο το ιστορικό της υπόθεσης μέσα από τις εδώ μέσα αναρτήσεις και δούμε και τα διαχρονικά σχόλια, έφθασε η ώρα νομίζω να πούμε ότι η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα ότι έλεγε και ότι έγραφε ήταν αλήθειες. Ναι ήταν επιτυχία μεγάλη. Ναι δεν μπορούν παρά να σιωπήσουν οριστικά οι κασσάνδρες που έσπειραν ανεπιτυχώς στη μαθητειώσα νεολαία των Φυτειών μίσος και ψέμματα, για να απαξιώσουν στα μάτια τους τη Δημοτική αρχή ότι δεν προσπαθεί. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι δύο χρονιές κράτησε το Λύκειο και την τρίτη και φαρμακερή πήρε το τελικό ζητούμενο μετά από επαφές σε ανώτατο Υπουργικό Επίπεδο. Μέσα από τον παράλληλο αγνό αγώνα του Πολιτιστικού συλλλόγου Φυτειών, προσπάθησαν μερικοί, (απομονώθηκαν τελικά και αμετάκλητα),να θέσουν εκβιαστικά προπαγανδιστικά διλήμματα. Φώναζαν παραιτηθείτε όλοι σας που κλείνουν οι Λυκειακές Τάξεις. Όχι μόνο δεν παίξαμε στο επικοινωνιακό παιχνίδι τους, όχι μόνο δεν παραιτηθήκαμε, αλλά αγωνιστήκαμε σταθερά, με συνεχή επικοινωνία με Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Υπουργείο και με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε να κερδίσουμε την μεγάλη μάχη για το Λύκειο, για τους μαθητές μας για τον τόπο μας για όλο το Ξηρόμερο. Ναι επιτέλους αισθανόμαστε δικαιωμένοι και πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενοι, διότι αυτός ο στόχος που επιτεύχθηκε, ήταν ο μεγαλύτερος στόχος για τη Δημοτικη Ενότητα Φυτειών και τη Δημοτική Αρχή. Είχαμε δηλώσει κάποτε ότι αν δεν τα καταφέρουμε ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΎΜΕ. Αυτοί που περίμεναν και εύχονταν να την πάθουμε, μάλλον δεν θα κοιμηθούν σήμερα. Δεν πειράζει, εμείς τους καληνυχτίζουμε. Ένα μόνο να τους πούμε. Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να έκλειναν οι Λ.Τ, όχι επειδή δεν κάναμε τον αγώνα μας, αλλά επειδή όπως τους είχαμε εξηγήσει με στοιχεία, η κατάσταση στη χώρα ήταν και είναι τέτοια που παντού ακούγαμε και ακούμε για καταργήσεις Πανεπιστημίων Σχολείων, συγχωνεύσεις σχολικών συγκροτημάτων μεγάλων πόλεων κλπ, σύμφωνα με τις επιταγές της Τρόικας για μείωση αριθμού δασκάλων - καθηγητών και λειτουργικών εξόδων σχολικών μονάδων. Θέλουμε να δηλώσουμε στους μαθητές, γονεις και καθηγητές, ότι είμασταν πάντα και θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε ζήτημα που τους απασχολεί και σε ότι μπορούμε να συνδράμουμε για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Λυκείου. Τέλος να δώσουμε συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια και καλή πρόοδο στους υπόλοιπους μαθητές, που πλέον χωρίς άγχος και άλλη σκέψη για το μέλλον του Λυκείου μας να ασχοληθούν με τα μαθήματά τους και το διάβασμα και να πετύχουν όπου επιθυμούν.

    Ευθυμία Κολοβού. Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013-2014, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ. ΝΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΦΥΤΕΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΛΑΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ 28 ΑΥΓ 2013.


    http://xiromeronews.blogspot.gr/2013/06/2013-2014.html

    http://xiromeronews.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1706.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Δημοσίευση σχολίου της 10 Ιουνίου 2013 - 12:49 π.μ. εδώ στο ξηρόμερο news...................

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2013, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ.ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ( ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ)...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΦΥΛΑΞΕΙΣ.

    (βλέπαμε ότι λέγανε την αλήθεια και το υποστηρίζαμε. και μεις δικαιωθήκαμε με τα τότε σχόλιά μας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.... ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΦΑΝΕΙΣ" ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΡΜΕΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ (ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ);;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το μόνο που απομένει είναι να μπει και το δρομολόγιο προς τις Φυτείες. Υπάρχει δέσμευση της αντιδημάρχου κ. Κουμανδράκη Σαμαρά κων/να για το δρομολόγιο στην γενική συνέλευση που έγινε στις Φυτείες όπως επίσης και η δέσμευση των δημοτικών συμβούλων του πρώην Δήμου Φυτειών ότι θα παραιτηθούν αν δεν μπει το λεωφορείο και όχι αν δεν μείνει το σχολείο, γιαυτό δεσμεύτηκαν απέναντι στους γονείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ. Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα έγγραφα μαρτυρούν ποιος αγωνίστηκε για το σχολείο και όχι ο Δήμος. Αγωνίστηκε ο λαός των Φυτειών, οι πολίτες οι μαθητες οι συλλογοι και ολοι οι φορείς στις Φυτείες.
    Τις βρισιές και τα ψεματα του Δημαρχου τα επιστρεφουμε...
    Να δουμε τωρα τα δρομολογια και ποσο ο δημος θα ενισχυσει το σχολειο... περιμενουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ "ΚΑΠΟΙΩΝ" ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Η ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΑΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ. ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ Λ.Τ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΤΕΙΡΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟ? ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΤΟΣΟ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΕΜΠΑΘΗ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ. ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ (ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ) ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.(ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ).ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ. ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΓΑΡ ΣΤΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 8:21 μάθε ότι εσύ δεν μπορείς και ούτε είναι δυνατόν να γνωρίζεις τι έχω κάνει εγώ.Επομένως προσπαθείς να συκοφαντήσεις άδικα ότι εγώ δεν έκανα τίποτα για τις Λ.Τ. Ούτε θα σου απολογηθώ για τις συνεχείς επαφές μου με βουλευτές και διαβεβαιώσεις Υπουργείου εκ μέρους τους, τους οποίους ευχαρίστησα όταν έπρεπε και όταν ήμασταν σίγουροι τι θα επακολουθούσε.Ο Κ Δήμαρχος ήταν αυτός που θα έκανε τις τελικές επαφές σε ανώτατο επίπεδο στην Αθήνα, όπως και τις έκανε. Τι ήθελες δηλαδή να σου δείξω ότι έπρπε να παρευρεθεί και η κ Κολοβού και ο τάδε και η τάδε κομπανία για επικοινωνιακούς λόγους και άλλα τέτοια φαιδρά που δεν μου αρέσουν.Να σου πω για τα έγγραφα που ετοιμάσαμε μαζί με την αρμόδια σε θέματα Παιδείας, αντιδήμαρχο κ Σαμαρά για τα δρομολόγια και τους δημάρχους? Να σου πω για την συνεργασία και τις αλληλοενημερώσεις με τον πολιτιστικό σύλλογο και τον πρόεδρο γονέων κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου? Πήγαινε ρώτα μάθε και σιώπα.Απλά πετάς στην αρχή του σχολίου σου, ως παραπέτασμα, ότι ναι κινήθηκε ο Δήμαρχος(είναι καλό που το παραδέχεσαι), με σκοπό μετά να γράψεις αυτό το οποίο σε καίει. Να μειώσεις την δραστηριότητά μου και την εικόνα μου στην κοινωνία. Είναι λίγη η προσπάθεια. Θέλει περισσότερη δουλειά για να νομίσεις έστω ότι κάπου με μείωσες. Εγώ έχω συνηθίσει να παίρνω πιο πολλές δυνάμεις μέσα από τέτοια σχόλια, για να αποδίδω καλά πιστεύω μέχρι τώρα στα καθήκοντά μου στη Δημοτική Ενότητα Φυτειών και στο Δήμο ολόκληρο. Έχω την τιμή να ηγούμαι στην ΔΕ Φυτειών, με την αγάπη και στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της.Αυτό δεν το μειώνεις με τίποτα όσο και να προσπαθείς.
    Ευθυμία Κολοβού Αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελεως με τις Λ.Τ φυτιων ο δημος εχει και αλλες υποχρεωσεις. Πηγενετε και στα μικροτερα χωρια του δημου να δειτε τα προβληματα που υπαρχουν. Παρτε και το καταστροφεα μαζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. giati na erthoyne apo maxaira? oti uelete lete maxalivtes.opoy theloyn ua pane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο