Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Παναγιώτης Στάϊκος: Παρέμβαση για το νερό στο Αρχοντοχώρι και δηλώνει παρόν στη διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου

            Αγαπητέ φίλε συνειδητά δεν θέλησα να μιλήσω για την συνολική διαχείριση του πόσιμου νερού στο Δήμο Ξηρομέρου. Απλά απάντησα σε πράγματα που μπορούσαν να προκαλέσουν ανησυχία στον Αστακό
      Αλήθεια είχα τα κότσια παρά τις λαϊκίστικες συκοφαντίες να πάμε το νερό σε 100 ψυχές στα Βλυζιανά από 13 χιλιόμετρα μακριά και θα αφήσουμε έτσι το Αρχοντοχώρι που έχει 1.000 κατοίκους.
      Παραμονές των εκλογών ρώτησαν ένα φίλο μου από τα Βλυζιανά τον Γιώργο Κονιώση, ο οποίος ψήφιζε άλλο κόμμα, γιατί θα ψηφίσεις Στάϊκο; Και εκείνος τους απαντά, γιατί θα φέρει το νερό στα Βλυζιανά. Εκείνοι τον ρωτάνε πάλι, από πού θα το φέρει το νερό; Και τότε ο Γάκιας τους απάντησε κοφτά και ποιητικά. Θα το φέρει από το φεγγάρι!!!! Τα πράγματα όμως ήταν τόσο απλά και το έργο έγινε τόσο γρήγορα, γιατί απλά υπήρχε η πολιτική βούληση............



       Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου. Εξʼ άλλου δεν ψηφίστηκε ακόμη και ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση (ο οποίος λένε πως πολύ σύντομα θα κατατεθεί στην Βουλή).
     Εάν εγώ όπως λέτε θα είμαι ο επόμενος Δήμαρχος, δηλώνω ότι στο επόμενο συμβούλιο μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού θα ανατεθεί μελέτη για την συνολική επίλυση της ύδρευσης στον Δήμο Αλυζίας.
       Εάν λοιπόν καλέ μου φίλε είμαι Δήμαρχος εγώ και στην θητεία μου δεν έχει λυθεί το θέμα της ύδρευσης τους Αρχοντοχωρίου, απλά δεν θα έχει ολοκληρωθεί και η θητεία μου, γιατί θα έχω παραιτηθεί.

     Τα υπόλοιπα, για την διαχείριση των απορριμμάτων και τον ευπρεπισμό των νεκροταφείων, την αγροτική οδοποιία, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, (δείτε τα γήπεδα ποδοσφαίρου  5χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, σε Αστακό, Παλαιομάνινα, Στρογγυλοβούνι, Βλυζιανά και στα άλλα χωριά) και την τουριστική ανάπτυξη θα μιλήσουμε με συγκεκριμένη πρόταση, όπως και για πολλά άλλα ακόμη.

Αστακός 6/9/2013
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ


Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

8 σχόλια:

  1. ΠΑΝΩ ΑΠ´ΟΛΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλεος με το γιατρό καλά ποιος νομίζει οτι είναι;
    είναι εντελώς μόνος του πιος θα τον ακολουθήσει; εκτός και του δώσει την ευλογία ο μπαμπάς του ο Πυθαγόρας.
    Με λίγα λόγια αν δούμε την τετραετία που ήταν Δήμαρχος τι έκανε απο το να πλακώνετε κάθε μέρα με τους πολίτες να αγνοεί δημοτικούς Συμβούλους να καταργεί Αντιδημάρχους να τους έχει μόνο γιατι έπρεπε να είναι να κινήτε μόνος του. Ακόμη να τα βάζει με τους πολιτιστικούς Συλλόγους να τους απαξιώνει το έργο τους ένα μεγάλο παράδειγμα που δεν επετρψε στην Ο.Π.ΣΥ.Ξ να κάνει ημερίδα για το λιθάνθρακα με τους γνωστούς τραμπουκισμούς και ψευτοτσαμπουκάδες με αποτέλεσμα η ημερίδα να γίνει Αγρίνιο.
    Προσοχή κύριοι είναι επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασε μας ρε Παναγιώτη.Περσινά ξινά σταφύλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητε παναγιωτη δημαρχος θα ειαι ο Σαμαρας και παλι,ας λενε οτι ειναι μεγαλος και μετα το ατυχημα που ειχε αντιμετωπιζει προβλημα υγειας.΄΄Σαν αφηνιασμενο ατι θα οργωσει το ξηρομερο΄΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιος πιστεύει και στηρίζει ακόμα άτομα εμβέλειας Στάικου,Σαμαρά ,Γαλούνη και του συναφείου τους θα πρεπε να ντρέπεται ή να θεωρείται τρελός.Σας έμαθε ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΑΚΙΑΣ Ο ΚΟΝΙΟΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΙΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παναγιωτη .ο σαμαρας ειναι πετηχυμενος επιχειρηματειας και δημαρχος δωδεκαετειας , του βγαζω το καπελο . εσυ, ενας ηρεμος γυγαντας , που οταν ξεκινηση η προεκλογικη καμπανια τοτε σε θελουμε μαχυμο, πολυ μαχιμο,μιλα για ολους και για ολα, μιλα για τα κονδυλια τα τωρινα, μιλα για το τι δικαιουταν ο δημος μας και το εχασε, εξηγησε γιατι δεν υπαρχει αντιπολιτεψη παρα μονο υβρεισ για την κυρια ντινα σαμαρα,η οποια παλευει μονη της ,γιατι η παεα της νομιζε οτι συνεχιζετε ο κοριτος ,εβγε ντινα,.παναγιοτη εχω ακουση και για καποιο αλλο υποψυφιο, που κυκλοφορυ με ψευδονιμα, εσπρεσακιας,η
    σανταμ, η καμακι της γωνιας,τι γυνετε μαυτον. πες μας παναγιωτη μιλα μας. ο κοσμος σε περιμενει,θελει ολοι την αλειθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο