Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τέρμα οι λακκούβες στο δρόμο Φυτειών-Μπαμπίνης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

         Πριν λίγες μέρες, εγκαταστάθηκε εργολαβία και άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης οδικού δικτύου των πυρόπληκτων περιοχών Φυτειών - Μπαμπίνης προϋπολογισμού 780.000 €. 
      Η πίστωση είναι από το ειδικό ταμείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (ΕΤΑΕΑ) (πυρόπληκτα έτους 2007).
     Με την παρούσα εργολαβία, σύμφωνα με τη μελέτη, κατασκευάζονται:.............



Α. Τσιμεντένιοι τάφροι απορροής όμβριων υδάτων, στο δρόμο προς Ι.Μ Λιγοβιτσίου. (Έχουν μεταφερθεί εκσκαφείς και άρχισαν εργασίες στο πρανές και αντιπρανές του δρόμου)
Β.Τοιχία αντιστήριξης σε τμήματα δρόμων που το οδόστρωμα έχει υποχωρήσει και έχει καταστεί επικίνδυνο.
Γ.Αποκατάσταση των κατεστραμμένων τμημάτων του δρόμου από Μπαμπίνη προς Φυτείες με νέο ασφαλτικό τάπητα. 
    Ήδη έχει πέσει ο πρώτος ασφαλτοτάπητας στο μεγαλύτερο τμήμα της οδού, όπου υπήρχαν πάρα πολλές λακκούβες και δεινοπαθούσαν οδηγοί και αυτοκίνητα.

9 σχόλια:

  1. Να συγχαρούμε τη Δημοτική αρχή, διότι γνωρίζω ότι έκανε μεγάλο αγώνα να έρθουν πολλές πιστώσεις από το ξεπάγωμα του προγράμματος των Πυρόπληκτων 2007. Τον Γενάρη που μας πέρασε ήρθαν οι μηχανικοί στη περιοχή και προέβησαν σε επιμέτρηση στοιχείων και συντάξανε τις μελέτες. Από τα 5.000.000 για Ηλεία Αχαϊα και Αιτωλνία, ο Δήμος μας πήρε κοντά στα 2.000.000.Τόσα είχαν προϋπολογίσει μετά τις φωτιές και οι τότε μηχανικοί. Έρχονται και άλλα έργα για Μαχαλά την Παπαδάτου-Μπαμπίνι και Σκουρτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2007 εως 2013 ποσο γρηγορα παμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Άλλος Μαχαλιώτης είπε...
    Πάμε τόσο γρήγορα όσο πάει και το κράτος.Ο λαός λέει κάλιο αργά παρά ποτέ.
    Τώρα δίνουν τα χρήματα τώρα τα εκμεταλεύτηκαν οι δήμοι που κινήθηκαν. Αν δεν δώσει το κράτος πως θα κινηθούν οι δήμοι. Χαλάλι τους που μας έφτιαξαν τον δρόμο και θα κάνουν και άλλα έργα. Ας τα έφτιαχναν άλλοι πρωτύτερα, το 2008-2009-2010, όταν είχαν χρήματα. Χαίρομαι που έφτιαξαν και τη διπλή στροφή την επικίνδυνη κοντά στο φράμα του Γ.Μ από το χωριό προς μπαμπινη, που γλυστράει πολύ. Γιαυτή τη στροφή είχα πει και στο στρατηγό χριστάρα κολοβό τον αυγουστο που μου είπε τα έργα που έρχονται, όπως και για τον κακό δρόμο έξω από τη παπαδάτο. δεν είχαν άλλη άσφαλτο για όλο το δρόμο και συννενοήθηκαν με την Κατούνα και τον σολδατο και πήραν από εκει και τα έφτιαξαν.έτσι απλά με μία απλή συνεννόηση.χρόνια ολόκληρα έβριζαν όλοι οι οδηγοί. όποιος έχει μάτια βλέπει και οποιος έχει και αυτοκίνητο το καταλαβαίνει....και οποιος έχει σωστή κρίση, κρίνει σωστά και δίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 10.48 τ ν πω..συγχαρητηρια στν δημο γτ?επειδη εκαναν μετα απο 4 χρονια αυτο για το οποιο εκλεχτηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νανε καλα ο ΠΑΝΟΣ ΓΑΖΕΤΑΣ - ΠΑΝΑΡΑΣ που ετρεξε και τρεχει για ολλα αυτα και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια στν αντιδημαρχο κολοβου,π εφτιαξε τ δρομο,για νυποδε τουν τ λεωφορειο μ τς μαθητες π υποσχεθηκε.ε ρε δουλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο