Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός σε Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Φυτειών παρουσία των αντιδημάρχων Ντίνας Σαμαρά και Ευθυμίας Κολοβού


      Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κουμανδράκη- Σαμαρά Κωνσταντίνα, καθώς και η Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Φυτειών  κ. Ευθυμία Καραπάνου-Κολοβού παραβρέθηκαν στην τελετή αγιασμού του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Φυτειών με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
        Οι δύο Αντιδήμαρχοι, αφού ευχήθηκαν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, μια γόνιμη  και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και γεμάτη επιτυχίες, αναφέρθηκαν στο θέμα  των Λυκειακών Τάξεων  Φυτειών λέγοντας  ότι «η επίσημη απόφαση της Πολιτείας με την οποία οι Λυκειακές Τάξεις δεν καταργούνται αποτελεί δικαίωση για όλους.............



        Για τον αγώνα των μαθητών και των κατοίκων των Φυτειών και την συμπαράστασή τους προς Δημοτική Αρχή όλο αυτό το διάστημα»  τους οποίους ευχαρίστησαν θερμά, αλλα «και για την σκληρή και επίπονη μάχη που έδωσε η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου  μια μάχη πολλές φορές μοναχική και με άδικη κριτική.»
        Στην συνέχεια ενημέρωσαν τους παραβρισκόμενους για τις τελευταίες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τις Λυκειακές Τάξεις Φυτειών.
       Τέλος, τόνισαν για μια ακόμη  φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, στέλνοντας παράλληλα και το δικό τους μήνυμα προς τους συνδημότες μας στις Φυτείες αλλά και σε όλους τους κατοίκους του Ξηρομέρου ότι: 
     «Ως Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου συμπορευόμαστε μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα, δηλαδή όλους εσάς για να πραγματοποιήσουμε  τον κοινό μας στόχο, ένα δημόσιο σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στα παιδιά μας τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.
      Υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία στο χώρο της παιδείας. Είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο για σχολεία λειτουργικά και αποτελεσματικά. 
Το αποδεικνύουμε αυτό καθημερινά.   
       Ευχόμαστε ο κοινός μας αγώνας ο οποίος μας γέμισε πολύτιμες εμπειρίες να αποτελέσει εφαλτήριο για καινούριες κατακτήσεις.»     

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
(grafeiotipouxiromerou@gmail.com)  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο