Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η Τρύφου κοίταξε στα μάτια τη Μεδεών και την κέρδισε μέσα στην Κατούνα με 1-2


ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ
Ενθουσίασε η Τρύφου, θέλει δουλειά η Μεδεών….

        Τι και αν τους χώριζε μια κατηγορία, οι παίκτες της Τρύφου κοίταξαν στα μάτια την ομάδα της Κατούνας και πέτυχαν μεγάλη νίκη με 2-1
    Η Τρύφου παρόλο που είναι νεοσύστατη και βρίσκεται μόλις στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας, με το πάθος και την απόδοση που είχε ενθουσίασε και απέσπασε δίκαια τα κολακευτικά σχόλια των φιλάθλων. Αν συνεχίσει δε με τον ίδιο ρυθμό, θα αποτελέσει θεωρούμε την ευχάριστη φετινή έκπληξη στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.          Από την άλλη πλευρά η Μεδεών έδειξε αδυναμίες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έδειξε ότι θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να γίνει πιο ανταγωνιστική και να δώσει χαρά στον κόσμο της Κατούνας.........



    Η ομάδα της Κατούνας φάνηκε κουρασμένη από τα πολλά φιλικά που έχει δώσει κι ενώ άνοιξε το σκορ με τον Τζαβίδη στο 30 δεν κατάφερε να το κρατήσει. Έτσι η νεανική ομάδα της Τρύφου ισοφάρισε στο 60 και στο τέλος του αγώνα πέτυχε και το 2ο γκολ. 
      Ο προπονητής της ομάδας Επαμεινώνδας Σαμαντάς μας δήλωσε: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και η προσπάθεια συνεχίζεται. Το αποτέλεσμα δεν λέει τίποτα,  θα συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια, χαμηλοί τόνοι, το κεφάλι κάτω για να παρουσιαστούμε στην εναρξη του πρωταθλήματος δυνατοί και ανταγωνιστικοί».
       Ο πρόεδρος της ομάδας Μαυρομμάτης Κων/νος και τα μέλη του Δ.Σ. τρέχουν για εξοικονόμηση πόρων έτσι ώστε να ανταποκριθεί η ομάδα στα έξοδα της χρονιάς που δεν είναι και λίγα. 
      Όσον αφορά την νεοσύστατη ομάδα της Τρύφου έδειξε καλά στοιχεία αγωνιστικότητας μιας και πήρε και τους ποδοσφαιριστές δύο Τρυφιάτες που αγωνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στην Μεδεών Τατσέλο  και Τσιλιμαντό.  
    Με λίγα λόγια ομάδα της Α.Ε. Τρύφου με προπονητή τον  Καμαράδο Δημήτριο  δείχνει έχει όρεξη για ποδόσφαιρο. 
Το πρωτάθλημα ξεκινάει τέλος του μηνός 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο