Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Νέα δικαίωση του μεγάλου αγώνα του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ για βιολογικό ΠΑΛΑΙΡΟΥ -Απόφαση, πολιτικός κόλαφος για το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απόφαση, πολιτικός κόλαφος για το 
Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του Ομάδα.
Μία ακόμη ΔΙΚΑΙΩΣΗ του ΑΓΩΝΑ.
           Δεν  εφαρμόστηκαν πλήρως οι περιβαλλοντικοί όροι που ορίζουν οι κοινές Υπουργικές αποφάσεις  στο έργο "Βιολογικός καθαρισμός και εγκαταστάσεις  επεξεργασίας λυμάτων  της περιοχής ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΔΕΠΟΣ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ".
       Ο σεβασμός του περιβάλλοντος, η υγεία των πολιτών και η εφαρμογή των νόμων επιβάλλεται να είναι ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και φυσικά όλων των πολιτών. Το περιβάλλον δεν μας ανήκει. Ανήκει στις επόμενες γενιές. Εμείς έχουμε χρέος να το προστατεύουμε, να το χειριστούμε με σύνεση και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές καθαρό.........



 
              Από το 2013 γράφω, φωνάζω πολλές φορές για τη μη  πλήρη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων του παραπάνω έργου. Οι  δύο Δημοτικές Αρχές έκαναν πως δεν άκουγαν. Προσποιούταν υποκριτικά επισήμως ότι δεν τρέχει τίποτε. Βεβαίωνε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν έχει επέλθει μεταβολή των δεδομένων. Η τωρινή Δημοτική αρχή το έθεσε σε λειτουργία. Ποιοι αιρετοί και ποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες προχώρησαν στη προσωρινή διοικητική παραλαβή του έργου;  

         Η πρώτη  δικαίωση του αγώνακατόπιν καταγγελίας μου- ήρθε με τη κατάληξη του υποθαλάσσιου αγωγού  μεταφοράς των λυμάτων που αφορά το βάθος. Οι πάντες γνωρίζετε ότι έγινε συμπληρωματικό έργο.

           Ύστερα από δεύτερη καταγγελία μου πριν λίγες ημέρες ήρθε η δεύτερη δικαίωση του αγώνα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 5-6-2017 ρωτούσα για την πρόσφατη απόφαση του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νιας. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης έκανε πως δεν άκουγε. Στα δύσκολa έτσι πράττει. Η αλήθεια Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ότι και να κάνετε ΔΕΝ  ΚΡΥΒΕΤΕ. 
           Φυσικά θα ακολουθήσει συνέχιση του αγώνα. Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμη της μη πλήρους εφαρμογής των περιβαλλοντικών όρων του έργου. Ρωτήστε τις δύο Δημοτικές Αρχές. Γνωρίζουν και πολύ καλά μάλιστα. 

        Η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Φιώρου με διαβεβαίωσε στις 27 Μαρτίου 2018 ότι η αίτηση μου που αφορά τη μη πλήρη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ παρότι εγώ την έστειλα στη ίδια. Δήμαρχε κ. Αποστολάκη γιατί δεν την προωθήσατε την αίτηση μου, στη Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας;

      Αντιδήμαρχε κ. Φραδέλο, Δημοτικοί Σύμβουλοι κυρίως της ΔΕ Παλαίρου και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Παλαίρου και Πογωνιάς αναλάβετε τις ευθύνες που σας ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.
-Τη Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
-Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 θα δημοσιεύσουμε άρθρο που θα αφορά τη κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων.






4 σχόλια:

  1. O Tάκουλας πήρε εντολή από τα πολιτικά αφεντικά του να μην πάρει το σχετικό φάκελο από το δάσκαλο. Τώρα αποδεικνύεται το γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαπλεκόμενες δημοτικές αρχές με εργολάβους, προμηθευτές και εταιρείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗ ΘΈΛΕΙΣ ΔΆΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΙΌΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ Η ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ,Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ,Ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ,Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΣ ΝΑ ΤΡΏΕΙ ΚΑΜΊΑ ΠΡΑΤΗΝΑ,,ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΎΝ ΚΑΙ Η ΔΎΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΆΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΙΤΏΣΕΙ Η ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΠΌ ΤΟΎΣ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΌΡΦΩΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο