Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο Αγρινιώτης δικηγόρος Νεκτάριος Φαρμάκης ορίστηκε συντονιστής του περιφερειακού προγράμματος της ΝΔ



 Από τη Γραμματεία Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και με την υπογραφή του Γραμματέα Προγράμματος βουλευτή Ροδόπης  Στ. Στυλιανίδη, ανακοινώθηκε  ότι η αρμοδιότητα του συντονιστή για την επεξεργασία του προγράμματος του κόμματος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ανατίθεται στον Αγρινιώτη δικηγόρο Νεκτάριο Φαρμάκη, ο οποίος είναι και περιφερειακός σύμβουλος...


 Σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου αναφέρεται:


     Aπό τη Γραμματεία Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και με την υπογραφή του Γραμματέα Προγράμματος βουλευτή Ροδόπης  Στ. Στυλιανίδη, ανακοινώθηκε  ότι η αρμοδιότητα του συντονιστή για την επεξεργασία του προγράμματος του κόμματος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ανατίθεται   στον Αγρινιώτη δικηγόρο Νεκτάριο Φαρμάκη, ο οποίος είναι και περιφερειακός σύμβουλος.
     Η επιλογή να οριστεί Αιτωλοακαρνάνας   συντονιστής για το Περιφερειακό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας της Δυτικής Ελλάδας, σηματοδοτεί πολλά, καθώς δεν αποτελεί μόνο τιμή για τον Νεκτάριο Φαρμάκη αλλά και για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία γενικότερα. 
    Η Νέα Δημοκρατία βγαίνει μπροστά είναι έτοιμη να καταθέσει μία εναλλακτική πρόταση και μορφή διακυβέρνησης με περιφερειακή διάσταση.  Να δώσει ελπίδα και προοπτική σε όλους τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει ότι κάθε Περιφέρεια της χώρας, όπως και η Δυτική Ελλάδα, έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.
    Αποτελεί καινοτομία η εκπόνηση κυβερνητικού προγράμματος με συγκεκριμένες δράσεις για κάθε Περιφέρεια, μέσα από ένα πρόγραμμα που θα καταθέσουμε όλοι μαζί με τους πολίτες, στους πολίτες, και θα μας δεσμεύει όλους ως αντίβαρο μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα δοκιμάζεται καθημερινά.
    Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμβάλλουμε όλοι με προτάσεις και ιδέες.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο