Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Στο τιμόνι του Αστέρα Αγρινίου ο Τάσος Σπαής από τις Φυτείες, Ξηρόμερου .


     Την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Αγρινίου αναλαμβάνει ο Τάσος Σπαής. Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται το νέο Δ. Σ. στον Αστέρα Αγρινίου όσο αφορά τη χάραξη του σχεδιασμού της επομενης απαιτητικής περιόδου.

Οι ιθύνοντες του δημοφιλούς συλλόγου μετά από επαφές και συναντήσεις κατέληξαν στο πρόσωπο του Τάσου Σπαή, για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Σπαής συμφώνησε την Παρασκευή 19/07/2024 και έτσι θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Με τον έμπειρο τεχνικό, ο Αστέρας ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό για την νέα χρονια στο πρωτάθλημα της B' κατηγοριας που συμμετέχει.

Ο έμπειρος προπονητής μετά τον Άρη Λεπενούς και το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, θα προσπαθήσει να «χτίσει» ένα ισχυρό σύνολο στον Αστέρα, το οποίο θα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Ακαρνανικός Φυτειών,  Αναγέννηση Στάνου, Αρης Λεπενούς, Απόλλων Δοκιμίου, Αχελώος Αγγελοκάστρου,  Αράκυνθος Ματαράγκας,  Δόξα Καινούργιου, Κεραυνός Γαβαλούς και πάλι Αράκυνθος ήταν οι ομάδες οι οποιες τον εμπιστεύτηκαν στην τεχνική ηγεσία τα προηγούμενα χρονια.

Στις 4 τελευταίες ομάδες, ο Σπαής αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα B' κατηγοριας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Οι ανακοίνωση της ομάδας αναλυτικά:


"ΤΟ Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή ΤΑΣΟ ΣΠΑΗ.
Τον καλοσωρίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σαιζόν.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΟΥΤΣ!"


agriniogoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο