Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Νέο πλυντήριο κάδων για το Δήμο Ξηρομέρου.



       Αρχίζει το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Ξηρομέρου, μία ομολογουμένως καλή είδηση για το συγκεκριμένο τομέα της καθαριότητας που θα βελτιώσει την καθαριότητα του Δήμου. Το σίγουρο είναι ότι μετά την προμήθεια του νέου οχήματος, ο Δήμος σχεδιάζει το τακτικό πλύσιμο των κάδων σε όλη την περιοχή, γεγονός που θα διασφαλίζει τις συνθήκες υγιεινής των κατοίκων του.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης με ανάρτησή του αναφέρει, "Άλλο ένα όχημα προστίθεται στον στόλο του Δήμου Ξηρομέρου.
Προμήθεια ειδικού οχήματος πλύσης κάδων (καδοπλυντήριο)  με καυστήρα ζεστού νερού για τις ανάγκες του τμήματος Καθαριότητας.

Σχεδιάζουμε και Υλοποιούμε."


Δείτε τις εικόνες:




12 σχόλια:

  1. O Δήμαρχος άλλαξε κυριολεκτικά τον Ξηρομερο προς το καλύτερο και το αλλάζει.Προτυπο δημάρχου για πολλούς Δήμους.Παντού ακούγεται για το έργο του.Μπραβο σας κύριε Δήμαρχε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ιδεα ηταν αλλουνου αλλα παλι ο δημαρχος το καπιλευεται....

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ . Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΛΛΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ . ΠΑΡΕ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ

      Διαγραφή
  2. Να το φέρετε και στην Βόνιτσα να ξεβρωμισουμε και εμείς τους κάδους, καλά σας παίρνουμε τα σκουπίδια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου υπάρχουν.Γιατι τους χαλασμένους από μήνες δεν τους έχετε αλλάξει.Με αποτέλεσμα ο χώρος γύρο είναι να μην δεις και να μυρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δημαρχε τριανταφυλλακη δεν ειμαι στο δήμο σου αλλά γνωριζομαστε. ακούμε τα καλύτερα και τα βλεπουμε και σαν επισκέπτες που ερχόμαστε . μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς έρχεστε και φεύγετε για ρωτα και μας που μένουμε εδώ να δεις μυρωδιές και ομορφιές.

      Διαγραφή
  5. Με τον βιολογικό θα υπάρξει λύση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι τυχαιο που οι ξηρομεριτες τον επελεξαν ξανα για Δημαρχο . Αλλη που δεν εκαναν σωτα την δουλεια τους τους εριξαν στα ταρταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάδοι ανακυκλωσησ για τους τόνους πλαστικών να μπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αποριματοφορο από της ιχθυοκαληεργειες δεν το έκανε αποδοχή η δημοτική αρχή πέρυσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο