Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Στέλνουν τα ΜΑΤ στο Άγιο Όρος για να εκτελέσουν έξωση των πατέρων από τη Ιερά Μονή Εσφιγμένου.


     Έξωση θα επιχειρήσουν να εκτελέσουν στους πατέρες της Ιεράς Μονής Εφιγμένου του Αγίου Όρους με την συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων!

Η Διεύθυνση αστυνόμευσης του Αγίου Όρους κοινοποίησε στην Ιερά επιστασία και σε όλες τις Μονές έγγραφο με το οποίο ζητάει την άδεια προκειμένου να επιτραπεί σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με βαρέα οχήματα να εισέλθουν και να κινούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σύνολο της Αθωνικής Πολιτείας για την εκτέλεση εξώσεων μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλλε δικαστικός επιμελητής.

Δείτε παρακάτω το σχετικό έγγραφο που εξασφάλισε ο Focus FM 103.6.



 

πηγή:  orthodoxostypos.gr

 

6 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τον κύριο Ορθόδοξο Μητσοτάκη. Για την καλή συμπεριφορά του στους Μονάχους στο Άγιο ορος.
    Πατρίς θρησκεία οικογένεια και Νέα Δημοκρατία και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει αφού ο ηλίθιος λαός του έδωσε 41% δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα. Άλλωστε εδώ και 5 χρόνια καλό δεν έχουμε δει απο τον Κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 28% στις Ευροεκλογές. Στις εθνικές , όποτε και να γίνουν δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει αυτοδυναμία. Οδεύουμε πλέον για κυβερνήσεις συνεργασίας. Εξάλλου , αυτό θέλει και η Ε.Ε

      Διαγραφή
  3. Αυτοί είναι ικανοί να στείλουν και αεροπλάνα να τους βομβαρδίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν βλέπω και τά άλλα τά κόμματα νά λένε κάτι.και οποίος πάει να μιλήσει τόν βάζουν φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τελεσίδικες αποφάσεις η Ελληνική Δικαιοσύνη ,έχει αποφανθεί ότι το κτίριο της ιεράς Μονής Εσφιγμένου,τελεί υπό κατάληψη. Όλες οι ορθόδοξες εκκλησίες ανά τον κόσμο , αναγνωρίζουν ως κανονικό και νόμιμο ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου τον αρχιμανδρίτη κ.Βαρθολομαιο Γαζεττα,ο οποίος τυγχάνει και συντοπίτηςμας(είναι από τα Παλιάμπελα Βόνιτσας).
    Ο φερόμενος ως ηγούμενος Μεθόδιος,ΔΕΝ είναι καν μέλος της Εκκλησίας μας ,όπως και ο ίδιος παραδέχεται. Συνεπώς δεν δικαιούται να μένει εντός του Αγίου Όρους,καθώς αυτό υπάγεται στην πνευματική δικαιοδοσία του οικουμενικού Πατριαρχείου.
    Για το τι μέρος του λόγου είναι ο Μεθόδιος, παρακαλώ να ακούσετε σχετικά βίντεο στο YouTube,όπου υβρίζει τους Αγίους ,Παΐσιο, Πορφύριο και Ιάκωβο.
    Ηλίας Καταγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο