Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Επιστολή Διαμαρτυρίας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο ΜΥΛΟΣ” προς τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.


       Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε και Αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε Ακτίου-Βόνιτσας κ. Βασιλάκο Κωνσταντίνο -Υπεύθυνο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιαμπέλων “Ο ΜΥΛΟΣ” εκφράζουμε την απογοήτευσή μας και το παράπονο μας για την αδιαφορία που επιδείξατε στο αίτημα που καταθέσαμε σχετικά με την υποστήριξη πολιτιστικών εκδηλώσεων στο χωριό μας.

Πριν από δύο μήνες, ο Σύλλογος μας υπέβαλε επίσημο αίτημα προς τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, ζητώντας την στήριξή σας για τη διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων που θα ενίσχυαν τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή του χωριού μας.Παρα τις επανειλημμένες προσπάθειές μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να λάβουμε ενημέρωση για την εξέλιξη του αιτήματός μας ,δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση η ένδειξη ενδιαφέροντος από την πλευρά σας.

Η έλλειψη ανταπόκρισης είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντική για εμάς ,καθώς οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι σημαντικές για την κοινότητά μας και συμβάλλουν στη διατήρηση και προώθηση της τοπικής μας παράδοσης και κουλτούρας.Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής του χωριού και πιστεύουμε ότι η συνεργασία με τον Δήμο είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία αυτών των πρωτοβουλιών.

Λυπούμαστε για την αδιαφορία που επιδείξατε και ελπίζουμε οτι στο μέλλον θα δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες και τις πρωτοβουλίες των τοπικών συλλόγων που εργάζονται για το καλό της κοινότητάς μας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου

Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιαμπέλων

“Ο ΜΥΛΟΣ “

 

 akarnanikanea.gr

 

6 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν τους ψηφίσατε στις προηγούμενες εκλογές... Δεν πειράζει μωρέ έχει Ολυμπιακούς αγώνες τώρα, κάτι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος μάλλον δεν τους κόβει και πολύ απ ότι φαίνεται τζάμπα τους ψήφους μας. Πρέπει να επανέρθει το συντομότερο ο θερμοσιφωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠ ΩΣ ΟΙ ΠΌΝΤΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ. ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΥΜΗΣΕΤΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά και εσείς καλοκαιριάτικα που έχουμε και δικές μας δουλειές κάνετε εκδηλώσεις. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΧΥΜΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε πρόεδρο ας βγει μπροστά....αλλά που είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο