Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Σε ένα από τα μεγαλύτερα summer camp Taekwondo προπονητής ο Κακαρελης Νίκος.


Στο 9ο summer camp Taekwondo στα Ιωάννινα συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ με 15 αθλητές. Ένα από τα κορυφαία αφού ξεπέρασε τους 250 αθλητές από όλη την Ελλάδα και από 4  χώρες...... Στο summer camp συμμετείχαν Ολυμπιονίκες όπως η Τζελη Φενια πρωταθλητές σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως η Κλακαλα Μαγδα- Δεσύλλα Ιωάννα- Σαρβανακη Θενια- Ρεπουλια  Αθανασία και πολλοί ακόμα πρωταθλητές Ευρώπης. Στο camp συμμετείχαν και πάνω από 15 πρωταθλητές Ελλάδας που αγωνίζονται στα επόμενα παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την εθνική ομάδα taekwondo.  Το παρόν έδωσαν 40 μεγάλοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Τις προπονήσεις ανέλαβαν οι καταξιωμένοι προπονητές όπως ο Κακαρελης Νίκος προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ Κακαρελης Νίκος μαζί με τον 5 φορές πρωταθλητή Ευρώπης Χαμαλιδη Κωνσταντίνο και τον πρώην προπονητή της εθνικής Βελγίου και προπονητή του Μαρόκου Moustapha Akkouh.

Οι προπονησεις γίνονταν πρωί και απόγευμα σε ένα άριστο κλήμα μεταξύ των συλλόγων αλλά και σε πολύ υψηλό επίπεδο ώστε η προετοιμασία να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο ώστε οι αθλητές να είναι έτοιμοι για τα επόμενα πρωταθλήματα.  

Την διοργάνωση στήριξε η περιφέρεια    Ιωαννίνων και ο Δήμος Ιωαννίνων. Στην διοργάνωση παρευρέθηκαν και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μουρουτσος Μιχάλης όπως και ο πρόεδρος της Βορείου Ελλάδας Taekwondo Μανώλης Χρηστος. Οι αθλητικές διοργανώσεις δεν σταματάνε για τους αθλητές του συλλόγου μας  όπου θα συμμετέχουν και σε άλλα δύο μεγάλα camp Taekwondo τον Αυγούστο ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στις επόμενες διοργανώσεις αφού ο σύλλογος έχει αθλητές σε όλες σχεδόν τις εθνικές ομάδες στο παγκόσμιο στην Κορέα στο Ευρωπαϊκό U21 στο πανευρωπαϊκό στην Αλβανία αλλά και στα Grand Prix  .  

Την διοργάνωση ανέλαβε ο ΑΣ WTF Ιωαννίνων Ζήκος. 

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους  όπως και τον Προπονητή του συλλόγου που για μια ακόμη χρονιά ήταν στους προπονητές ενός κορυφαίου camp.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο