Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για τη σπουδαία διάκριση των αθλητών του ΝΟΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιά Σπριντ

 


     Οι επτά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου που κατέκτησαν την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ που πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Ιουλίου 2024 στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στην Αθήνα, μας κάνουν όλους υπερήφανους!

Τα πέντε χρυσά, τα πέντε ασημένια και τα πέντε χάλκινα πανελλήνια μετάλλια που κατέκτησαν με την αξία τους, ήρθαν ως αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης, συστηματικής προετοιμασίας και στερήσεων. Αξίζουν τα συγχαρητήρια τόσο οι ίδιοι οι αθλητές όσο και ο προπονητής τους και ο Πρόεδρος του ΝΟΜ Μάκης Κοτσίρης για την τόσο σπουδαία διάκριση που έφεραν στον τόπο μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και οι μικρότεροι αθλητές, στην κατηγορία ανάπτυξης, που κατέκτησαν την 5η θέση πανελληνίως, με δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια.

Οι επιδόσεις αυτές, απέναντι σε πολυπληθέστερους συλλόγους με πολύ μεγαλύτερους προϋπολογισμούς, μας κάνουν να ονειρευόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

 

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Σπύρος Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο