Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΈΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024.!!


 
 
       Τελείωσε την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 η μεγάλη εκδήλωση διάρκειας 6 ημερων η οποία άρχισε την 21 Ιουλιου, και έγινε σε συνδιοργάνωση του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο τόσο σε αριθμητικά όσο και σε ποιοτικά χαρακτηριστικά. Συμμετείχαν σύλλογοι από κάθε πόλη της Ελλάδος αλλά και εκτός συνορων. ΙΤΑΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΚΟΣΟΒΟ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - -ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑ Έδωσαν το παρόν στο μεγαλο αθλητικό ραντεβού που γίνεται για 10η συνεχόμενη χρονιά στον Αστακό, ......
φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις με την υπόσχεση ότι θα είναι παρόν και στη επόμενη το 2025.Οι ξένες Αποστολές δήλωσαν εντυπωσίασμενοι από την φιλοξενία των ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή, από την φυσική όμορφια του τόπου και από τα νόστιμα φαγητά. Κατά την τελετή έναρξης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομερου κύριος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ Ιωαννης, Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος ΜΠΑΜΠΟΎΡΗΣ Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος της Δ.Ε Αστακου κυρία ΓΡΙΤΣΙΠΗ Αρετη Ενώ παρόν ήταν και ο πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ κύριος ΜΑΝΏΛΗΣ Χρηστος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης επισκέπτηκε το καμπ ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΎΤΣΟΣ ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό. Στην επιτυχία της εκδήλωσης είχαν συμμετοχή τόσο οι χορηγοί και υποστηρικτές όσο και οι συμπολίτες μας οι οποίοι σε κάθε επαφή τους ιδιαίτερα με τους ανθρώπους των ξένων χωρών (όπως οι ίδιοι ανέφεραν) έδειξαν το φιλόξενο πρόσωπο τους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ : Τους επικεφαλής προπονητές που δίδαξαν Κύριο ΜΑΜΕΚΑ Ιωάννη ομοσπονδιακό προπονητή και τον ΤΟΎΡΚΟ KIZIL CAGRI και όλους τους επικεφαλής των συλλόγων, αθλητές, προπονητές, και παράγοντες.
Τον ΔΉΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ. Το ΜΈΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε Τους χορηγούς ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΏΝ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΛΟΠΥ) Την οικογένεια ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ-ΤΑ ΝΕΡΆ ΚΟΡΠΗ - Το κατάστημα BLUE FISE - BΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΤΉΜΑΤΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ - ASTAKOS OLIVES-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΤΕΛ ΑΣΤΑΚΟΥ (Παναγιώτης Λιβάνης) Τους φωτορεπόρτερ κύριο ΜΠΟΝΗ Χρήστο και ΠΌΖΑΠΑΛΙΔΗ Κωνσταντίνο,, Τους Ιδιότητες και το προσωπικό των ξενοδοχειακων μονάδων και καταλυμάτων, καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας καθώς και τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΤ1 για την κάλυψη και μετάδοση της εκδήλωσης..

Δείτε φωτογραφίες:
 
 












































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο