Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Επιχείρηση σκούπα καθαρισμού της παραλίας της Παλιόβαρκας, σήμερα νωρίς από τον Δήμο Ξηρομέρου, από πάσης φύσεως κατασκευές και αντικείμενα.

 

 
      Μόλις λάβαμε φωτογραφίες που απαθανατίζουν και τηλεφωνήματα και μηνύματα που μας ενημερώνουν, ότι από νωρίς σήμερα το πρωί, στη μεγάλη παραλία της Παλιόβαρκας 3,7 χιλιομέτρων, που βρίσκεται στα κοινοτικά όρια Αρχοντοχωρίου και Μύτικα, ξεκίνησε επιχείρηση σκούπα καθαρισμού της παραλίας από πάσης φύσεως κατασκευές και αντικείμενα.
 
Ρωτώντας να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την σημερινή επιχείρηση σκούπα, για απαλλαγή της παραλίας της Παλιόβαρκας από αυτό το διαχρονικό καθεστώς καταλήψεων από ιδιοκατασκευές και αντικείμενα, μάθαμε ότι προέκυψε κατόπιν καταγγελιών στην εφαρμογή mycoast από πολίτες που πήγαν στην Κτηματική. Η Κτηματική συνεργάστηκε με το Δήμο Ξηρομέρου, μιας και δεν διαθέτει προσωπικό ζητώντας τους να προχωρήσει άμεσα στο καθαρισμό της παραλίας συνδρομή Αστυνομίας, παρουσία και του Λιμενικού Λευκάδας, με κοινοποίηση και στον Εισαγγελέα.
Έτσι λοιπόν σήμερα παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, των Αντιδημάρχων Πολύζου Βασίλη και Σιδερά Στέλιου, του Προέδρου του Αρχοντοχωρίου Πιτσινέλη Λευτέρη, του Προέδρου του Μύτικα Φάρρου Δημήτρη, των αστυνομικών τμημάτων Κατούνας και Αρχοντοχωρίου, του Λιμενικού, αυτή την στιγμή εξελίσσεται η επιχείρηση σκούπα στην Παλιόβαρκα.
Όπως μας διαβεβαίωσαν εκπρόσωποι του Δήμου Ξηρομέρου, από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να αφεθεί ποτέ η παραλία της Παλιόβαρκας στο έλεος των ιδιοκατασκευών και των πάσης φύσεως αντικειμένων, οι επιχειρήσεις αυτές θα είναι συχνές και απροειδοποίητες.
Επίσης σειρά θα πάρουν και άλλες παραλίες που έχουν τα ίδια και χειρότερα φαινόμενα (Αγριλιάς, Βελά).










23 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ -ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΥΤΣΑΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ,ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΚΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΘΕΥΡΩΣΗ ΤΗΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΔΟΥΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από καταγγελίες, γράφει το κείμενο, έγινε η έφοδος!
      Κανένα μπράβο....
      Αυτά που μάζεψαν.... Τι τα έκαναν ξέρουμε??

      Διαγραφή
    2. Εχασες τπτ?ας μην τα αφηνες εκει λυπαμαι.ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ Κ ΤΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ

      Διαγραφή
    3. Αντιθέτως, είμαι υπέρ της τάξης!
      Αλλά μη δίνετε εύσημα σε λάθος ανθρώπους!! Γιαυτό και το σχόλιο..... Να ναι καλά το mycoast.

      Διαγραφή
    4. Έπρεπε να ειδοποιήσετε τον κόσμο κ να του δώσετε 2 μέρες καιρό να τα μαζέψουν. Αυτό είναι χούντα, κρίμα. Τώρα να περιμένετε τους Λεφτάδες τουρίστες.

      Διαγραφή
    5. Όταν τα έβαζαν οι κουτοπόνηροι ειδοποίησαν κανένα, ότι εκεί που τα βάζουν θα κάθονται μόνο αυτοί να κάνουν μπάνιο και κανείς άλλος!!!!!
      "Ο κανείς να πάει παραπέρα γιατί έτσι γουστάρει ο κουτοπόνηρος "

      Διαγραφή
  2. Μια πρατίνα στοίχημα πως στο τέλος της εβδομάδας όλα πίσω θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ

      Διαγραφή
  3. Η αναρχία τέλος. Νόμος, τάξη, νοικοκύρεμα παντού. Το πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής γίνεται πράξη. Μπράβο στον Δήμαρχο ,Αστυνομία Λιμενικό, προέδρους ΤΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο πρόγραμμα ρε χαπατο.... Χωρίς τις καταγγελίες τπτ δε θα γινόταν!
      Αλλού βαρουν τα όργανα.... Κ αλλού χορεύει η νύφη!

      Διαγραφή
  4. Επιτέλους!!!!!!
    Μπράβο για την όλη επιχείρηση.
    Αλλά προσέξτε, στον πρώτο που θα βάλει πάλι τη βρωμιά του να του κόψετε τα"" οπίσθια "".
    Φτάνει πια με τη ξεφτίλα τόσων ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από εδώ και πέρα η μπουλντόζα θα έρχεται συνέχεια για όποιον δεν βάλει μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν δυο τρια χρονια ειχα πει στο λιμενικο για τα κοτερα που πηγαιναν και καναν μπανιο τα παιδια μας μηντ σκωτοσουν αυριο πρεπει να παει το λιμενικο να τα παρει ολα τα κοτερα και συγχαρητηρια στον δημαρχο τριανταφυλλακη και στον λευτερη πιτσινελη τον προεδρο εχω 6 παιδια και πηγαινα στην θαλασσα καναν μπανιο και πηγαν να τα σκωτοσουν αυριο η πρωτη κινηση να εξαφανισουν τα κοτερα ειπαμε στο λιμενικο για τα κοτερα και απαντηση δεν πηραμε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στο δήμαρχο και στον πρόεδρο του Αρχοντοχώρι μπράβο σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο μπραβο μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αμόρφωτοι έκαναν και τσαμπουκαδες εκεί στο κάμπινγκ,όχι κυρία μου όχι,τροχόσπιτο αγόρασες και το τοποθετησες εκεί δεν αγόρασες θάλασσα,μάθατε στο τζάμπα και βγάζετε και γλώσσα αρκετά χρόνια πέρασε το δικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα παρανομα χωραφια που γεμισαν τροχοσπιτα κ σκηνες και τσαντιρια θα γινει τιποτα?απο αυριο θα ανεβουν και φωτογραφιες να ρεζιλεψουμε αυτους που εχουν δωσει τα χωραφια κ πληρωνονται με μαυρα χωρις τουαλετες χωρις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έγινε η αρχή, να είναι καλά το my coast.
    Στο χέρι μας είναι να μην ξανά βάλουν τίποτα στη παραλία αυτοί οι "άξεστοι και πονηροί"
    Μπράβο στο Δήμο που υλοποίησε.
    Τώρα διαφύλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βελα ποτέ θα έρθεις δήμαρχε έχει γεμίσει παραγκες και τσαντιρια κάνε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την παραλία στον αστακό ποτέ θα την καθαρίσετε σπο τα δίχτυα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και μια συσταση στον αντιδημαρχο που ειδοποιουσε απο το βραδυ τα καμπινγκ να τα βγαλουν γιατι θα περασουν το πρωι ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανένα έργο θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο