Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Πιπεράτα, χιουμοριστικά και παραπολιτικά: Φυτρώσανε μουστάκια στα «Καθαρά Χέρια». Μονιάσανε και πάλι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες….


Πιπεράτα, χιουμοριστικά και παραπολιτικά: Φυτρώσανε μουστάκια στα «Καθαρά Χέρια». Μονιάσανε και πάλι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες….

Αρθρογραφώντας ‘’Επί τον τύπον των ήλων’’.



Τα ενδοοικογενειακά καβγαδάκια στα «Καθαρά Χέρια» συνεχίζονταν μέχρι χθες αργά το βράδυ, αλλά τελικά μονιάσανε. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Κάπου χάλασε η κόλληση με τον Ερωτόκριτο Γαλούνη, αν και το πιο πιθανό είναι, να θυμηθούν το παρελθόν, που ο ένας προλόγιζε και ο άλλος επαινούσε και να ξανασμίξουν.....

Μετά την προσέγγιση στα Hotelia του Αγρινίου, όπου είχαμε την αρχική πρόταση υποψηφιότητας στον Γαλούνη και αν δεν θες έλα να σε φτιάξουμε Γενικό Γραμματέα να κουμαντάρεις τον Δήμο και μετά από λίγες μέρες, έπεσε σύρμα και εντολή και άλλαξε το ποίημα. Είσαι το παλιό, μη μπεις ψηφοδέλτιο, έλα μόνο Γενικός Γραμματέας και εκεί η σούπα χάλασε…

Ακολούθησε πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ τους με βαριές αλληλοκατηγορίες…

Τα «Καθαρά Χέρια» με fake news και λάσπη στον ανεμιστήρα, προσπάθησαν να χρεώσουν τον Γαλούνη στη παράταξη Τριανταφυλλάκη(!!!) και δώστου ανακοινώσεις για να μας ενημερώνουν για το που ξεβρά… στηκε η παράταξη Γαλούνη και για την ηθική του καταρρέοντος ηγεμόνα και δώστου ζωγραφιές με μουστάκια και δώστου «ανώνυμα» σχόλια…

Και «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις απαρνήση με» και στα «Καθαρά Χέρια» φύτρωσαν μουστάκια!!! Ραντεβού με Γαλούνη στα Hotelia του Αστακού τώρα, μήπως η αρμύρα της θάλασσας μας εμπνεύσει και θυμηθούμε τα παλιά πόσο αγαπημένοι ήμασταν. Το Αγρίνιο δεν έχει θάλασσα, έχει λίμνη, μπορεί να έφταιγε αυτό που μανουριάσαμε.

Με αυτά και αυτά μάλλν πιστεύουνε ότι τα βρήκανε. Όλα τελικά ήταν θέμα δούναι και λαβείν. Ο Ερωτόκριτος θέλει υποψηφιότητα και ρόλο στη διοίκηση του Δήμου αν γίνει κάνα θαύμα και ψηφιστεί από τους Ξηρομερίτες και ο Σάββας απάντησε ότι θα το αποφασίσει με την εκλογική του επιτροπή!!!! Μάλλον σήμερα το πρωί συνεδρίασε η περιβόητη εκλογική επιτροπή και έδωσε το πράσινο φως!!!

Με αυτά και αυτά, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί οι τύποι παρέδωσαν χρεοκοπημένο και καταρημαγμένο το Δήμο Ξηρομέρου το 2019.

Εσείς θα εμπιστευόσασταν σε αυτούς να διοικήσουν έστω και περίπτερο;

Για πείτε…

32 σχόλια:

  1. ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω πάθει παλιά με μια γκόμενα. Εκεί που ήμασταν ερωτευμένοι και αγαπημένοι, διαφωνήσαμε, τσακωθήκαμε αφού βριστήκαμε και σκοτωθήκαμε με δημόσιες αναρτήσεις τελικά ως διά μαγείας κάτι έγινε και τα βρήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα χα
    χα χα χα χα χα χα χα χα χα
    ρε τι σκορποχωρι ειναι τουτο

    ρεεεεεεεεεε
    εεεεεεεεεεερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ.. Κ. ΟΛΗ. Η ΕΠΙΤΡΩΠΗ. ΠΟΥ. ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ!!!! ΜΑΚΡΙΆ....

      Διαγραφή
  5. Τα καθαρά χέρια αγκαλιά με γαλουνη ,ε ρε γλέντια που θα κάνει ο Γιάνναρος . Να ήταν έτσι λεβέντες μου , που πάτε ρε ο τριανταφυλακης μέσα σε 4 χρόνια έκανε αυτα που κανένας δεν μπορούσε να τα κάνει.πήρε εναν δημο χρεωκοπημενο και τον ανέστησε ρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθαρά χέρια σου λέει με ποιον καμαριμ με ποιον λεβεντημ με ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεβράστηκαν ! Μπαρμπαρουσης , Γεωργουλας . Αγκαλιά με τον μουστάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλε ακόμα 100 ο νιος είναι λεβέντης! Αλισβερίσι να γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:39
    Με συγχωρεις κιολας αλλα αυτο λεγεται ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαύρισμα στο σάπιο ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τη μια του λένε ότι λόγω του παρελθόντος του δεν τον θέλουν στο ψηφοδέλτιο και του προτείνουν θέση Γενικού Γραμματέα. Αμέσως μετά του λένε ότι είναι ανεπιθύμητος. Ύστερα από λίγο λένε ακόμα πως βαδίζει με τον Δήμαρχο. Και τώρα, βλέποντας ότι δεν μπορούν να κάνουν συνδυασμό, του προτείνουν νέα συζήτηση. Κι αυτός, σαν να μη συνέβη τίποτε, δέχεται και κάθεται και συζητάει μαζί τους. Του λένε πως τώρα τον θέλουν. Αυτοί δυστυχώς είναι που θέλουν να κυβερνήσουν τον τόπο. Μετά από αυτά, όμως, ποιος μπορεί να τους εμπιστευθεί ότι έχουν σοβαρότητα και συνέπεια; Να δείτε όμως πως μέχρι τις εκλογές θα υπάρξουν και άλλα "επεισόδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα κρασια .τα καθαρα χερια μετα την χειραψια με τα βρωμικα χερια αγορασανε σαπουνι να πλυθηνουνε και τωρα λεγονται βρωμικα ποδαρια οπως ηταν αναμενομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ . Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κλανει ο πεθαμενος ρε να φύγεται να πάτε αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:39 ..για να γραφεις παλια σημαινει πως δεν ειστε μαζι τωρα.
    Συμπεραινουμε λοιπον οτι και αυτη η αγαπη (των καθαριων χεριων και μουστακια )μεταξυ τους δεν εχει μελλον.
    Ουτε μακρινο αλλα με επιφυλαξη και για το κοντινο.
    Λυκοφιλιες λεγονται αυτες.
    Και αναπτυχθηκαν και στου Τριανταφυλλακη το συνδιασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι θα το έκανα γιατί η σημερινή είναι χειρότερη. Ιδικά με τον ξερόλα που έχει βολέψει ένα σορό κόσμο γειά ψήφους. Κ αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν μονιασανε μόνο στο δήμο Ξηρομέρου να δείς στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας αγκαλιές και φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγγνώμη αλλά αυτό είναι σχόλιο του blogger; Είναι δυνατόν ο blogger να δημοσιεύει τέτοιο κακοήθες σχόλιο; Γιατί σας ενόχλησε η σύμπραξη των δύο και η δημιουργία ενός νέου συνδυασμού εκτός του συνδυασμού του κ. Τριανταφυλλάκη και του κ. Κομπλίτση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σύμφωνα με πληροφορίες στο στρατόπεδο Τριανταφυλλάκη πάγωσαν μετά την ανακοίνωση συμπόρευσης Γαλουνη Στάικου Σάβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έπρεπε να γίνει να ξεκαβαλισει και το καλάμι ο δήμαρχος
    Αρκετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Θωμάς δεν θα γραψει τίποτα ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφηστε τους ρε είναι καμένα χαρτιά , ο τριανταφυλακης θα τους στρίψει σαν λεμονοκουπα. Τριανταφυλακη προχωρα έχεις το λαό μαζί σου που έχει και μυαλο και μάτια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ουφ, μου έφυγε ένα άγχος. Είπα και ' γω οι δύο ογκόλιθοι της τοπικής πολιτικής δεν θα συνεργαστούν; Και όπως γράφει και ο επικοινωνιολόγος τους ,θα γίνει μεγάλη και πολύπλευρη συνεργασία όλων όσοι δουν το φως και μπουν , για την αναγέννηση του πολύπαθου δήμου.
    Τους τι λέει απ' ότι καταλάβατε!. Αναγέννηση με τα πρόσωπα που τον έκαναν πολύπαθο; ε δεν το.λες και εξυπνάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για χαζους μας περνας 6:25?
    Αυτο το περιμενε και η κουτση Μαρια.

    Δημιουργειτε ειδησεις και τις φυτευετε για τις εντυπωσεις και για να επηρεστει η ψυχολογια καποιων ψηφοφορων.
    Σωστα, ματια εχουμε κ βλεπουμε.
    Μνημη εχουμε κ θυμομαστε .
    Κριση εχουμε και δεν θελουμε αποτυχημενους ,βαρεμενους και καιροσκοπους πια στον τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δήμαρχε πάρε τηλέφωνο τον κακουρη περιμένει είναι η καλύτερη επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δήμαρχε πάρε τηλέφωνο τον κακουρη περιμένει είναι η καλύτερη επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τετοια ξεφτιλα και τετοια κωλοτουμπα δεν εχει ξαναγίνει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΙΟΣ ΕΙΝΕ Δήμαρχο ΟΓΙΑΝΟΣ Η Ο ΣΟΤΗΡΑΚΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δήμαρχε για να σε ψηφίσουμε θέλουμε υποψήφιο τον Κακούρη. Είναι από τις καλύτερες επιλογές για να σου φέρει κόσμο που δεν έχεις. Πάρτον τηλέφωνο τώρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο