Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τάκη Χολή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


 πηγή  facebook  : Giannis Triantafillakis

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη Τάκη ! Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την σταθερή σου στήριξη.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Από το 2019 στηρίζω τον δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη σταθερά και μετά την πρότασή του να συμμετάσχω στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Βασιλόπουλου στέκομαι πάλι στο πλευρό του ως υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας.

Με εκτίμηση 

Χολής Δημήτριος (Τακης ) του Βασιλείου

πρ. Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλόπουλου

14 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία.
    ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία Τάκη.
    Αυτά που χρειάζεται το χωριό μας τα ξέρεις πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι δύσκολο σε βλέπω ως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απών την προηγούμενη φορά. Οι συγχωράει δεν ξεχνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω την τιμή να γνωρίζω τον φίλο κ.Χολη πολλά χρόνια και χαίρομαι που τον βλέπω να συμμετέχει υποψήφιος στο χωριό καθώς γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χωριού και όσο ήταν πρόεδρος αλλά και όταν ήταν τοπικός σύμβουλος δεν παράτησε το χωριό και βοηθούσε όσο μπορούσε ώστε να γίνει το χωριό καλύτερο. Αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι ότι η υποψηφιότητα του , σε αντίθεση με τις άλλες , δεν κρύβει από πίσω κάποια προσωπική ή επαγγελματική αποκατάσταση όπως βλέπουμε από άλλους υποψήφιους και από αυτο καταλαβαίνουμε ποσό νοιάζεται για τον τόπο.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες! Ένας άνθρωπος εργατικός, σοβαρός και με ήθος που δεν κοιτά το συμφέρον! Καλή επιτυχία Τάκη, αν και είναι δεδομένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ. Θα τους κλείσει όλους τους δρόμους που άνοιξε ο μπάζας. Θα κλείσει και τον δρόμο σα πέρα για τα αμπέλια που δεν αφήνει μισό μέτρο. Και σα παν για τσουλκάδες. Για τα Βζανά μην στεναχωριέστε. Θα σας τον κάνι μονόδρομο. Τι άλλο θέλτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο επόμενος υποψήφιος θα είναι ο νέος προεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κολλητός του σφιχτερμαν πάντα χάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός τρώει επάνω στο τρακτέρ για να μη χάσει χρόνο από τις δουλειές του πού θα βρει χρόνο για το χωριό του και τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο 12:39 που αναγνωρίζεις την αξία και την εργατικότητα αυτού του ανθρώπου και το πόσο τελειομανής είναι που δεν θέλει να χάσει χρόνο ούτε για να φάει. Σε αντίθεση με εσένα που μέσα απο αυτό το επικριτικό σχόλιο δείχνεις το χαμηλό επίπεδο μορφωσής σου. Αν είσαι κάποιος απο τους υποψήφιους αποχώρησε εγκαίρως.

      Διαγραφή
  11. Κύριε Ντοσκα η νίκη είναι δεδομένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:39Αν και δεν είμαι ψηφοφόρος στο χωριό σου, αυτό που γράφεις δεν σε τιμάει ως άνθρωπο και αντιλαμβάνομαιτο επίπεδοτηςμόρφωσης που έχεις,και αν είσαι ένας από τούς συνυποψηφιους καλό θα είναι να αποσυρθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο