Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

«Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας» - Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Ξηρομέρου


Σε συνέχεια της ημερίδας διατροφικών συμβουλών που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας,..... συνεχίζουν τη διεξαγωγή των ημερίδων διατροφικών συμβουλών, με επόμενο σταθμό το Δήμο Ξηρομέρου, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Σκοπός της ημερίδας αυτής, είναι να αποτελέσει οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, τονίζοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού (Ηρ. Πολυτεχνείου, Αστακός), τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, με ώρα προσέλευσης στις 17:00.

Οι  θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα είναι οι εξής:

-          Υγιεινοί συνδυασμοί τροφών – Μεσογειακή πυραμίδα διατροφής.

-          Συμβουλές για έξυπνες και οικονομικές αγορές ειδών διατροφής.

-          ΤΕΒΑ – Οδηγός ορθών πρακτικών χειρισμού τροφίμων.

Ομιλήτρια: Γεωργία Δημητρούκα, Υγιεινολόγος, Επόπτρια Δημόσιας Υγείας.

-          Μαγειρεύω οικονομικά. Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική θέλουν μόνο φαντασία, δείτε πως θα βγάλετε τέλεια πιάτα με λίγα χρήματα.

-          Συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το φαγητό που μας περίσσεψε.

-          Συντήρηση – Διατήρηση τροφίμων.

Ομιλήτρια: Αγγελή Τζένη, Εκπαιδεύτρια μαγειρικής τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο:  2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pdeteba.gr.

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τη Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5000218).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο