Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν.ΠΑΝΤΑΖΗΣ Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα ασχοληθώ ενεργά και δεν θα θέσω υποψηφιότητα ..


Το πολιτικό κλίμα του τόπου μας και όλης της χώρας κινείται πλέον σε εκλογικούς ρυθμούς . Αφού πρώτα ευχαριστήσω φίλους και συνεργάτες για την εκτίμηση προς το πρόσωπο μου αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν εκλέγοντας με δυο φορές ως δημοτικό σύμβουλο , θα ήθελα να τους επισημάνω ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα ασχοληθώ ενεργά και δεν θα θέσω υποψηφιότητα .......

Η μη ενεργή συμμετοχή μου στην συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία ήρθε κατόπιν ωρίμου σκέψεως αφού ο ρόλος του <<σύγχρονου επιχειρείν >> με φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους επιχειρηματικούς μου στόχους αλλά και στο απόγειο της καριέρας μου.

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος δεν λειτούργησε ποτέ για εμένα ως επαγγελματική ή επιχειρηματική αποκατάσταση ούτε ως συναλλαγή.

Επίσης είναι μια ευκαιρία σε όλους όσους ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα αλλά “κωλύονται” λόγω της παρουσίας μου να έχουν την ευκαιρία ελεύθερα να αποφασίσουν και να προχωρήσουν ανάλογα χωρίς διχασμούς.

Όμως , δεν σταματώ να ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου .

Αγαπώ τον τόπο μου και ως δημότης θα παρακολουθώ τις εξελίξεις,θα συμμετέχω σε δράσεις- αποφάσεις του κοινωνικού συνόλου,θα συνεχίσω να προσφέρω ανάλογα με τις δυνάμεις μου ανεξάρτητα αν σε κάποιες περιπτώσεις μας απογοητεύουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Πιστεύω ότι ο τόπος μας χρειάζεται περαιτέρω ώθηση .

Γι΄αυτό οι δημότες θα πρέπει να ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης και να διεκδικήσουν όλα όσα αξίζουν και τους έχουν στερηθεί.

Εύχομαι στο έμψυχο δυναμικό όλων των παρατάξεων ,που θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές και κυρίως σε εκείνους που θα εκλεγούν,να ενδιαφερθούν πραγματικά για τον τόπο και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών από όποια θέση και αν κατέχουν .

Μας αξίζουν τα καλύτερα
Απόστολος Ν Πανταζης

dragamesto.gr

31 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι είναι σοφή απόφαση. Το μέλλον θα τον δικαιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μέλλον δέν το ξερουμε. ο κ.
      Πανταζής θσ πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί,
      στην αποτυχία της πρωτοβουλίας των "ενεργών δημοτών"
      Μέχρι πότε θα φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο καθένας μας, ώς υπεύθυνα άτομα.

      Διαγραφή
  2. Αποστόλη μην τους κάνεις την χάρη. Κατέβα και όλοι μας θα σε στηρίξουμε. Ο λαός του Ξηρομέρου θα σε στηρίξει γιατί είσαι δικό μας παιδί, είσαι αυτοδημιούργητος και ξέρουμε ότι νοιάζεσαι και αγαπάς τον τόπο σου. Είσαι ο μόνος που αξίζει. Με την δέουσα εκτίμηση και τον πρέποντα σεβασμό. Ένας Ξηρομερίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποστόλη μην τους κάνεις την χάρη. Κατέβα και όλοι μας θα σε στηρίξουμε. Ο λαός του Ξηρομέρου θα σε στηρίξει γιατί είσαι δικό μας παιδί, είσαι αυτοδημιούργητος και ξέρουμε ότι νοιάζεσαι και αγαπάς τον τόπο σου. Είσαι ο μόνος που αξίζει. Με την δέουσα εκτίμηση και τον πρέποντα σεβασμό. Ένας Ξηρομερίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην τους το κάνεις εύκολο Αποστόλη. Κατέβα για δήμαρχος και όλοι θα σε ψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λετε τωρα. Θα κατεβει ο Ζωγας και θα .............σαρωσει.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανες φίλε Απόστολε.
    Δεν αξίζει εσύ να ασχολείσαι με αυτά.
    Έχεις επιχειρήσεις έχεις πλοία είσαι αυτοδημιούργητος.
    Έχεις προσφέρει πολλά στη πόλη,έχεις την οικογένεια σου και μια ολόκληρη ζωή μπροστά σου.
    Πολλοί που είναι στα δημαρχεία σήμερα εσυ τους έβγαλες στο προσκήνιο.
    Ο Θεός θα σε ανταμείβει για ότι προσφέρεις.
    Να είσαι γερός και δυνατός.
    Ένας φίλος από Νέα Υόρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ ξηρομεριτη θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι τον Αποστόλη όλοι σας τον θέλετε για τα λεφτά του και τίποτε άλλο ένας ψηφοφόρος τού χωρίς ποτέ να χρηματιστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καλύτερο πού κάνεις αποστολή. Γιατι θα έτρωγες μεγάλη φωλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπραξες το σωστό αποστολή κατά την πρωσοπικη μου αποψη

      Διαγραφή
  9. είδες ο κ.Πανταζης ένα χρόνο τώρα αφού πρώτα διέλυσε τη παράταξη Γαλουνη(λίγο το κακο),αφού εξέθεσε πολλούς νην και τέως συμβούλους,αφού πριν μερικούς μήνες περιέφερε το θίασο του σε διάφορα χωριά με τραπεζοματα, αφού καλλίεργησε ελπιδες σε μια σειρά από αυθόρμητη τους συμπολίτες. τώρα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. μπράβο Τόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε τραπέζια θα πηγαίνει και τις δωρεές του θα κάνει και τον συνάνθρωπο θα βοηθάει και όλα θα τα κάνει ,εσείς πάντως τη μάσα τη χάσατε !Αντε γεια !

      Διαγραφή
  10. Καληνύχτα σας κύριε Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποστολή στήριξε τον γαλουνη και δώστου χρήμα για να ρίξει και θα κερδισει τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ; Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παντελονάτη ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως αυτή η ανακοίνωση είναι σαν την άλλη που είχες ξανακάνει Αποστολή ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ ΌΤΙ ΔΕΝ Θ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΣ ξανά με τα κοινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανακοίνωση του Αποστολή επειδή είσαι παπαγάλος μεγάλος και το σχόλιο να μπει ήταν το 2019 ότι παραιτείται από συμβουλος 2019-2023 και τώρα ότι δεν θα κατέβει στις επερχόμενες !ελεος πια τέτοιος εφιάλτης σας είναι που θέλετε να σας υπογράψει ότι δεν θα ξανασχοληθεί ποτέ με τα κοινά;;;;

      Διαγραφή
  15. και να εικάσω ότι ως υποψήφιος μας έρχεται συνταξιούχος δικαστής ; βλέπω Τριανταφυλλάκη με 65% απ τον πρώτο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωστά έπραξες αποστολή κατά την προσωπική μου αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ ξέρεις πότε θα κάνεις την εμφάνισή σου αποστολή. Παντός ο δήμος πάει τρέχοντας στο χάος.η εργάτες του Δήμου χωρίς ωράριο με τα αυτοκίνητα του Δήμου κυκλοφορούν ακόμη κ όταν σχολιάσουν πάνε στα σπίτια τους. Αυτή είναι η κατάντια, κ κατά τα αλά όλα καλά. Αλός οδηγός κ αλός κυκλοφορεί. Αλί κάνουν την δουλειά άλλον. Ψάξετε να δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλίτωσε και τα λεφτά του
      απο κάτι χαραμοφάηδες που περίμεναν να πιούν κάνα καφέ τζάμπα και βερεσέ.

      Διαγραφή
  19. Μπάρμπα τομ κάτσε στα αυγα σου τώρα ,γιατί η συμπεριφορά σου ήταν τουλάχιστον πρόστυχη καθώς και όλη η λάσπη πίσω από την πλάτη του συγγενή σου Αποστόλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιαννούλης Νικολαος.21 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:25 μ.μ.

    Η πρώτη απαίτηση της πολιτικής δεν είναι η ευφυΐα ή η ενεργητικότητα, αλλά η υπομονή. Η πολιτική είναι δρόμος αντοχής στον οποίο συνήθως η χελώνα νικάει το λαγό. Αποστόλη η αγάπη που μπορεί να έχεις για τον τόπο να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να εκφραστεί και το ξέρεις καλά τόσα χρόνια με σωστές η και λάθος επιλογές είτε σε πρόσωπα είτε σε αποφάσεις. Όταν ο τόπος θα σε χρειαστεί να ξέρεις ότι θα το καταλάβεις πρωτος και καλύτερα από τον καθενα μας. Μέχρι τότε να είσαι γέρος και δυνατός να έχεις μια δυνατή και ωραία οικογένεια και παντα κοντά σε ότι αγαπάς και σ αγαπα πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μέχρι του 2028 θα ξηκαμπίσνη καμιά δικαριά επίδουξοι κι φιλόδουξη της δημαρχείας.
      μέχρι τότενες τα ματαλέμυ.

      Διαγραφή
  21. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΖΙΩΓΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.....ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η προγραμματισμένη Συνέλευση στον Αστακό την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 για ανάδειξη υποψήφιου δημάρχου , από Χρυσοβίτσα καταγόμενου , γιατί αναβάλλεται ; Χτες το πρωί με ενημέρωσαν και σήμερα πήρα SMS ( μήνυμα) από τον υποψήφιο , ότι μετά την ανακοίνωση του κ. Πανταζή , παρουσιάζονται νέα δεδομένα και η συνέλευση αναβάλλεται. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...με τον Ήλιο τα βγάνω με τον Ήλιο τα βάνω...αλλά χωριό δεν γίνεται . Κακό χωριό τα λίγα σπίτια κι όταν οι υποψήφιοι είναι πολλοί απ το ίδιο χωριό που μέχρι χτες δεν μιλιούνταν, τότε τα πράγματα οδεύουν για Τριανταφυλλάκη με 65 % απ τον πρώτο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και τώρα τι θα γίνουν οι ενεργοί πολίτες και εκείνος ο μπάρμπας ο δημοσιογράφος .θα τους κανείς όλους ο τριανταφυλακης να τρέμουν σαν τα ψάρια. Γιατί κυριε δημοσιογράφε στην πολιτική είναι εύκολο να ανέβεις αλλά είναι δύσκολο να κρατηθείς ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατάλαβε με ποιους πάει να μπλέξει ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αναβάλλεται η συνέλευση τις Κυριακής;
    Τί γίνεται βρε παιδιά;
    Στο τέλος τριανταφυλλακης και κομπλιτσης θα πάνε στις εκλογές .
    Πού είναι εκείνο το περίφημο σόκ και δέος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο