Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

937.697 ΕΥΡΩ για συντηρήσεις αγωνιστικών χώρων, αποδυτηρίων και κτιρίων παιδικών σταθμών από το Κέντρο Μέριμνας. Τα συμπεράσματα δικά σας



 
 
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής. 

 


Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

                                                                                                                                                03/02/2023

Γράφει  ο:  Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

                  Μαθηματικός

<<  937.697 ΕΥΡΩ για συντηρήσεις αγωνιστικών χώρων, αποδυτηρίων  και κτιρίων παιδικών σταθμών  από το Κέντρο Μέριμνας. Τα συμπεράσματα δικά σας>>.....

 (Προδημοσίευση από το δεύτερο τόμο του έργου μου, το οποίο σύντομα κυκλοφορεί.

Περιέχει αλήθειες με αδιάσειστα στοιχεία, οι οποίες θα κάνουν πολλούς να ανησυχούν σε

πολλά επίπεδα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ).         

                                             Αγαπητοί Αναγνώστες  

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  στο Δήμο και τα αντίστοιχα όλων των Δήμων ανά την επικράτεια  έχει ως στόχο να αναδείξει τον κοινωνικό χαρακτήρα της τοπικής  Αυτοδιοίκησης. Διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Χρηματοδοτείται από  Κεντρικούς πόρους του Κράτους και με  500.000 ευρώ το χρόνο από το Δήμο μας.   Από τη 1η-09-2014  μέχρι την 31η- 12-2021 το συνολικό ποσό που διαχειρίστηκαν στο Κέντρο Μέριμνας είναι 8.012.795 ευρώ.  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την 1η-09-2014  μέχρι την 31η- 12-2021,αλλά και μέχρι σήμερα, Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας είναι ο  κ Παντελής Αποστολάκης. Όλα τα μέλη τη χρονική αυτή περίοδο άλλαξαν πολλές φορές. Ο μόνος που δεν άλλαξε είναι ο κ Παντελής Αποστολάκης. Τυχαία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Μία από τις αρμοδιότητες του Κέντρου Μέριμνας είναι η συντήρηση των γηπέδων, η συντήρηση των κτιρίων των παιδικών σταθμών , η συντήρηση των αποδυτηρίων των γηπέδων.   Να τονίσουμε ότι το Κέντρο Μέριμνας δεν έχει δικαίωμα κατασκευής  παρά μόνο συντήρησης. Να τονίσουμε ότι στα γήπεδα των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων   δεν  έχει αρμοδιότητα το Κέντρο Μέριμνας. 

Σήμερα θα αρχίσουμε τη πληροφόρηση σας  για τις δαπάνες της αρμοδιότητας του Κέντρου Μέριμνας.  Αφορούν δαπάνες για συντήρηση αγωνιστικών χώρων  γηπέδων, υδραυλικών, ηλεκτρικών,  κεραμοσκεπών, περιφράξεων, προαυλίων, χρωματισμό επιφανειών κλπ. Τονίζω συντήρηση και ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

 

Παρακαλώ δείτε το παρακάτω πίνακα.

Για το 2014  αφορά το χρονικό διάσημα 01-09-2021 έως 31-12-2023.

 

ΕΤΟΣ

ΠΟΣΟ

2014

73.950

2015

91.460

2016

131.217

2017

140.248

2018

134.872

2019

122.205

2020

104.625

2021

139.120

ΣΥΝΟΛΟ

937.697

 

 

 

 

 

 

 

 


Αντιπρόεδρε του   Κέντρου Μέριμνα κ  Καούρα  φροντίστε να μάθατε ,αν δεν γνωρίζετε , πόσα και πού πήγαν αυτά τα χρήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Δημότες θα μάθουν τα πάντα.  Ρωτήστε ,πόσοι διαγωνισμοί έγιναν; Ρωτήστε έγιναν ή δεν έγιναν κατασκευές;  Ρωτήστε, πόσο χρονικό διάστημα τα  Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής φέρουν τις υπογραφές μιας Βρεφονηπιοκόμου   μιας μαγείρισσας. Φυσικά οι κυρίες δεν έχουνε καμία σχέση με την Οικονομική Υπηρεσία.

Στο Κέντρο Μέριμνας , όλη αυτή τη χρονική περίοδο , δυστυχώς δεν υπάρχει Αντιπολίτευση και αναφέρομαι στους αιρετούς.  Δεν ανταποκρίθηκαν στοιχειωδώς στην εντολή που πήραν από τους Δημότες. 

Τον εκάστοτε εκπρόσωπο των εργαζομένων και των Δημοτών  δεν τον κρίνω. Μετά τα σημερινή δημοσίευση και αυτών που θα ακολουθήσουν  ας κάνουνε την αυτοκριτική τους.

                                    Αγαπητοί Συνδημότες

Σήμερα δεν κάνω κανένα σχολείο. Τη κατάλληλη στιγμή θα μάθετε πολλά και πολύ περισσότερα. ΓΝΩΡΊΖΩ  ΠΟΛΥ και ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που έχω δημοσιεύσει.

Πολλά από αυτά βρίσκονται στα χέρια της συντεταγμένης πολιτείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

                                  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

30 σχόλια:

  1. Ο Ρούλης το τερμάτησε. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλότιμο, τσίπα δεν υπάρχει καθόλου; Πως κυκλοφορείτε ακόμη; 'Ακου 940.000 ευρώ για λιπάσματα, πρίζες, βρύσες, χρώματα. Καραμπινάτη διαπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΆ ΝΑ ΦΑΝΕ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΟΝ ΟΚΤΏΒΡΙΟ ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ .ΕΙΤΕ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΒΓΕΙ Η Ο ΣΏΖΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καούρα παραιτήσου. Ο Τριαντακωνσταντής σε προειδοποιεί δεύτερη φορά. Γνωρίζει πάρα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεφτά υπάρχουν 😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΎΜΕ. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα είναι αλήθεια ότι ζήτησες από το Κέντρο Μέριμνας να σου δώσουνε τα ΧΕΠ της περιόδου 2011 'εως 2014 και ο Παντελής Αποστολάκης δεν σου τα έδωσε; Τι ήθελε να κρύψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κώστα είναι αλήθεια ότι ζήτησες από το Κέντρο Μέριμνας να σου δώσουνε τα ΧΕΠ της περιόδου 2011 'εως 2014 και ο Παντελής Αποστολάκης δεν σου τα έδωσε; Τι ήθελε να κρύψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eφτασε η ώρα της απολογίας.
    Η τιμωρία θα ακολουθήσει.
    Ας είναι βέβαιοι κάποιοι.
    Δεν είναι όλα ΝΟΜΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου υπάρχει λαός που ψηφιζει ένα μπομπο και όχι άνθρωπο είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να. Πως μαζεύονται. Τα. Πενηντάρικα. Για. Τους. Εξαθλιωμένους. Δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μία παροιμία λέει, Πρέπει να είσαι μεγ'αλη λέρα για να κυβερνάς γαλέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν λες τίποτε. Αερολογίες σαν λάσπη για να κάνεις ντόρο. Τι ήθελες δλδ να μη κάνει έργα ; Και τότε θα τον κατηγορούσες. Αλλά είπαμε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα πολλα τα εριξε στο γηπεδο του Θυρρειου ...μιλαμε για εγκαταστασεις , αποδυτηρια - ταπητας -γηπεδο μπασκετ χαχαχαχαχαχα αυτοι ηρθαν και εριξαν και μπαζα αντι να συντηρησουν .. λουρος που σας χρειαζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mιλάμε για μεγάλο πλιάτσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά καλά. Όταν έρθουν οι εκλογές πάλι θα ψηφίσετε τους Αποστολακηδες. Σας έχουμε μάθει όλους εσάς που γράφετε και σχολιάζετε... Ευτυχώς δεν σας μοιάζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τζακούζια, χαμάμ και τα σχετικά στα αποδυτήρια 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσυ 12:12 για ποια έργα μιλάς αυτα που λέει ο τριαντακωσταντης είναι για συντηρήσεις αλλά Δεν σε αφήνει η βλακεία σου να δεις καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έρχονται και άλλοι παγεροί βοριάδες από την Αρτα και θυελλώδη οστρογάμπρια από τη Ατοκο . Καλά ξεμπερδέματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δάσκαλε Καούρα χωρίς και τις δικές σου υπογραφές δεν θα γινόταν αυτά από το 2019 και μετά.

    Για να μπορείς να αντικρύσεις τα αθώα μάτια των μαθητών σου ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

    Η αξιοπρεπής παραίτηση είναι προτιμότερη από το πλήρη κοινωνικό , πολιτικό και όχι μόνο
    εξευτελισμό.

    Εχε υπόψη σου ότι, Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΑΝΕΣ.

    Για άλλους ισχύει είναι ΒΕΒΑΙΟ.

    Θα επιμείνεις να μην παραιτηθείς; Τότε κινείς βέβαιες υποψίες.

    ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντί ο Δήμαρχος να τον έχει στείλει το Παντελή στο σπίτι του, τον διατηρεί οκτώ χρόνια Πρόεδρο και τον έκανε και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ασε ρε δασκαλε. με πορδες δεν φταχνεις εργα δηλαδη αν χαλαγαν 10 ευρω σε μια 8αετια και δεν εφτιαχναν τιποτα θα ησουν ικανοποιημενος? αν χαλαγαν 10 εκατομυρια? και γιατι μας βαζεις συνολο τα λεφτα για να φαινονται πολλα? ολο μιλας μιλας λες αερολογιες και λασπολογεις ιδιωτες εργολαβους αιρετους αλλα δε σε βλεπω να δινεις μια λυση ομως ουτε σε ειδα να μπεις στη διακυβερνηση. αν σε εμπιστευοταν ο κοσμος και σε πιστευε τωρα θα ησουν εσυ δημαρχος η αντιδημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στις εκλογές που έρχονται να μην τους ψηφίσουμε μπας και σταματήσει ο κατήφορος που έχει πάρει ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ομολογούνε και οι ίδιοι. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ λένε ΚΑΙ γράφουνε. Πλήρης δικαίωση και επιβεβαίωση του Τριαντακωνσταντή. Έρχονται και άλλα μου είπε. Δεν θα έχουνε , που να κρυφτούνε. Κασόλα πολιτικά υπάρχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάποιοι άνεργοι κάνουνε πάρτι με το χρήμα των δημοτών. Δημοτικοί Σύμβουλοι πως το ανέχεστε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν είναι όλα νόμιμα, όπως κατά επανάληψη λέει ο Πρόεδρος του Κέντρο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μόνο. Τώρα που βγήκαν τα στοιχεία στο ξέφωτο κατάπιε τη γλώσσα του. Να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ Αναγνώστη 5:54 μμ
    Βεβαίως ζήτησα με αίτηση μου στο Κέντρο Μέριμνας με Πρόεδρο το κ Παντελή Αποστολάκη να μου χορηγηθούνε τα ΧΕΠ της δημοτικής περιόδου 2011 έως 31-08-2014 με τη δέσμευση μου να τα επεξεργαστώ και να ενημερώσω τους Δημότες. ΔΕΝ μου χορηγήθηκαν.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Mεγάλη ευθύνη έχει ο Δήμαρχος. 'Ολα αυτά γίνονται με την συναίνεση και την ανοχή του. Δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτά. Τον όρισε και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Κασόλας, Μασούρας, Μωραΐτης τι θα κάνουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το Κέντρο Μέριμνας ΔΕΝ έχει δικαίωμα να κάνει ουδεμία ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ . Μόνο συντηρήσεις προβλέπεται, μπορεί να κάνει. Είναι βέβαιο ότι εδώ έγιναν παρανομίες. ΌΛΑ τα μέλη των ΔΣ ΤΟΥ Κέντρου Μέριμνας από το 2014 και μετά , έχουν ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο