Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΜΕ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΗ «ΔΙΕΞΟΔΟ» ΤΟ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ VIBRATO



Η «Διέξοδος», θέλοντας να εισαγάγει το φιλότεχνο κοινό της περιοχής στην κανονικότητα της ζωής, διοργάνωσε και πραγματοποίησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ανώγειο του Ιστορικού της Μουσείου μία μουσική βραδιά γεμάτη από ηχοχρώματα γνωστών ηχητικών και φωνητικών ακουσμάτων......

Με την συμβολή της «Πολυφωνικής Πατρών» το ορχηστρικό της τμήμα VIBRATO πραγματοποίησε ένα «ταξίδι» σε γαλήνιους ήχους συνθέσεων του Δημήτρη Λάγιου, Γιώργου Αθανασακόπουλου, Μάνου Χατζιδάκη και Μίκη Θεοδωράκη.

Τα μουσικά κομμάτια απέδωσε ορχήστρα απαρτιζόμενη από τους μουσικούς Σωτήρη Γκλαβά στο μαντολίνο, Σωτήρη Τσιλεμέκη στην κιθάρα, Αλέξανδρο Κακαρούμπα στο τσέλο και Γιώργο Λαμπράκο στα κρουστά.

Την, χωρίς μικρόφωνα, αισθαντική ερμηνεία των τραγουδιών έκανε η Δέσποινα Κριμπά, τις προλογίσεις η Αθανασία Παπασταύρου την δε υποδοχή εκ μέρους της «Διεξόδου» την έκανε η συνεργάτιδά της νηπιαγωγός Ιωάννα Θόδωρη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας και με την χορήγηση περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων σε φιλόμουσους που είχαν την ευχέρεια να απολαύσουν μια καταπληκτική μουσική βραδιά κόντρα στην καταχνιά που έχει προκαλέσει η πανδημία στην χώρα και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο