Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Μεσολόγγι – κορωνοϊός: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η λοιμωξιολόγος Κ. Ακινόσογλου και ο Γ. Αλμπάνης διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας

 


Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει η  διασπορά κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου σπεύδουν η λοιμωξιολόγος η Καρολίνα Ακινόσογλου και ο Γιώργος Αλμπάνης διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχάλη Σερασκέρη.
Διαβάστε περισσότερα »

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr  ο διοικητής του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Μιχάλης Σερασκέρης  πληροφορήθηκε με καθυστέρηση το μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε στην Παθολογική Κλινική και μετά από συνεργασία με το διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη αποφασίστηκε να μεταβούν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου οι δύο επιστήμονες.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξουν σχετικά με τις αιτίες της διασποράς στην κλινική, όπου μέχρι χθες είχαν γίνει γνωστά 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα ασθενών και δύο γιατρών, αλλά και τις διαστάσεις που έχει προσλάβει έως σήμερα.

Η παθολόγος – λοιμωξιολόγος, επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, Καρολίνα Ακινόσογλου και ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργος Αλμπάνης έχουν συνεργαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν για ζητήματα που αφορούν την Covid-19. Τον περασμένο Δεκέμβρη η κ. Ακινόσογλου είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο Αγρινίου με αφορμή την ανανέωση των θεραπευτικών πρωτοκόλλων.

sinidisi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο