Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Απεβίωσε ο παλαίμαχος του Παναιτωλικού, Βασίλης Ρόκος


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού κατά τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, Βασίλης Ρόκος......

Υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας δεκαετιών του ’50 και του ’60 του Παναιτωλικούμ η οποία και συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, των τότε έξι ομάδων.

Μαζί με τους συμπαίκτες του έγραψαν τα ονόματά τους ανεξίτηλα στην ιστορία του συλλόγου. Μαζί με τον «Γάλλο», Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Μήτσου και τον Χρήστο Μπάθα και άλλους (Τζάνη, ο Μπισδούνη, Τσακούμη, Ζαρκαβέλη, αδελφούς Μπάκα, Ακριτίδη κ.α.) συνέθεσαν μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του Παναιτωλικού.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, το μεσημέρι Κυριακής και ώρα 13:00. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 12:30.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η οικογένεια του Παναιτωλικού εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρόκου και τα συλλυπητήρια στους οικείους του».

*Από αριστερά στη φωτογραφία: Μπαζίνης, Ροσελίνι (προπονητής), Γάλλος, Δούκας, Γιαννόπουλος, Δρόσος, Ρόκος, Αυγερινός, Μπάθας, Καμποσιώρας, Γκίκας

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο