Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Βασίλης Πολύζος : Κατασκευή "σαρζανετ " στο ποτάμι του Βάρνακα


Σε ανάρτηση του το facebook ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου τεχνικών έργων Βασίλης Πολύζος έγραψε : Κατασκευή "σαρζανετ " στο ποτάμι του Βάρνακα για την αντιπλημμυρική προστασία του χωριού και των περιουσιών των κατοίκων. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την άμεση ανταπόκριση.....



Κατασκευή "σαρζανετ " στο ποτάμι του Βάρνακα για την αντιπλημμυρική προστασία του χωριού και των περιουσιών των κατοίκων. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την άμεση ανταπόκριση..







12 σχόλια:

  1. Κ ΠΟΛΥΖΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΛΥΜΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο περισυ περιμενουμε και στην Κανδηλα για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τεχνικη υπερησια του δημου μας να κανουν σωστα την δουλεια τους για τα μπαζομενα ρεματα μην παιζουν με τις ανθρωπινες ζωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τεχνικη υπερησια του δημου μας να κανουν σωστα την δουλεια τους για τα μπαζομενα ρεματα μην παιζουν με τις ανθρωπινες ζωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΖΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ. ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποικιλια μπαρμπουνια και αγιος ο θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελετε και ψηφους μετα ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ?ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΝ ΚΑΛΠΗ Ο ΛΑΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια εργα και πια ρεματα..αφου τα ξεχωνουν καθε μερα με τις ιδιωτικες τσαπες τα ρεματα και πουλανε το χαλικι και ολοι το ξερουν δημαρχοι,αντιδημαρχοι οι παντες ολοι και δε μιλαει κανενας..αυτο δε γινεται στην αλυζια η λεω ψεματα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα του ρεματος έχει πάει στην δικαιοσύνη να δούμε όταν σας καλέσει θα τα πείτε αυτά?? Η μόνο ανώνυμα θα τα γράφετε και στην δικαιοσύνη το έστειλε αυτή η δημοτική αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ 8:30 Η ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΎΤΗΚΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΚΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΟΎΝ?? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟ ΓΙΑΦΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΆΚΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΛΙΚΩΝΟΥΝ.ΒΕΒΑΙΑΑΑΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΙΚΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΕΣ ΑΤΗ ΣΟΥΔΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΕΤΟ ΠΕΤΟΝΤΑΣ;;; ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΣΑΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΕΝΟΡΚΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο