Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

<< Συνδιοίκηση του Αντιδημάρχου κ Στούπα και του Δημοτικού Συμβούλου κ Μυλωνίδη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής>>. Έπεσε η πολιτική μάσκα του Δημοτικού Συμβούλου κ Μυλωνίδη.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ –ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.



<< Συνδιοίκηση του Αντιδημάρχου κ Στούπα και του Δημοτικού Συμβούλου κ Μυλωνίδη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής>>.

Έπεσε η πολιτική μάσκα του Δημοτικού Συμβούλου κ Μυλωνίδη.

Τι λέει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Συμφωνία Ελπίδας , κ Μασούρας;

Γράφει ο: Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


Αγαπητοί Αναγνώστες

Παρακαλώ διαβάστε απόσπασμα της παρακάτω απόφασης , η οποία είναι αναρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΙΣ2Ω6Ζ-009........

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Αριθμός Απόφασης 1/2022

ΘΕΜΑ: <<Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής >>.

Στην Βόνιτσα σήμερα την 15 η Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 συνήλθε σε ‘’ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ’’ συνεδρίαση , η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ 1. ΣΤΟΥΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Πρόεδρος 2. ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 3. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(Αναπληρώνει τον κ. Τζεφριό Λεωνίδα) 5. ΚΑΟΥΡΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ 6. ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 7.ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ 1.ΤΖΕΦΡΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο οποίος δεν προσήλθε αν και νόμιμα προσκλήθηκε.

Μοναδική υποψηφιότητα για την θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έθεσε ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας , Μυλωνίδης Ευθύμιος του Κυριάκου.

Ακολούθως ο κ. Πρόεδρος, κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής να ψηφίσουν σχετικά για την εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Κατά την φανερή ψηφοφορία που ακολούθησε ο μοναδικός υποψήφιος Αντιπρόεδρος Μυλωνίδης Ευθύμιος έλαβε (7) επτά ψήφους υπέρ και κανέναν κατά, ήτοι την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής

Αγαπητοί Συνδημότες

Η παραπάνω εξέλιξη δεν με εξέπληξε . Παρακολουθώντας από κοντά τα δρώμενα στο Δήμο μας αυτό για εμένα ήταν αναμενόμενο.

Βέβαια ο κ Μυλωνίδης έχει το δικαίωμα να πολιτεύεται όπως νομίζει.

Βεβαίως έχω και εγώ το δικαίωμα να κρίνω πολιτικά τις αποφάσεις του.

Σας εύχομαι κ Μυλωνίδη καλή πορεία με τους καινούργιους πολιτικούς σας φίλους.

Σύντομα οι Δημότες θα μάθουν τον τρόπο που πολιτευτήκατε ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1)Καλώ το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ να πάρει πολιτική θέση για το θέμα.

2) Μέχρι να κατατεθούν τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές του 2023 θα γίνουν πολλά σε μεταγραφικό επίπεδο. Κρατήστε το.

36 σχόλια:

  1. Το χ.... πολλοί αγάπησαν τη δόξα ουδείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ένα τίτλο κύριε Κώστα πολλά γίνονται ρωτήστε και τον ενάρετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρος της ποιότητας ζωής του κ στουπας μπράβο όλα για τους τίτλους δεν τον έκανε ο Σολδάτος αντιδήμαρχο πήρε το καπέλο του και άλλαξε παράταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέσσερις αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου μιλάμε για την καλύτερη επιτροπή ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει πολυ καιρό που έπεσε η μάσκα του Μυλοωνιδη όλα στο βωμό του χρήματος ντροπή του που πουλησε την παραταξη του κυρίου Μαδουρο ντροπή με άλλον συνδιασμο να εκλέγεσε και στην πορεια να υποστηρίζεις άλλον αντε ποσο μπέσα έχεις μυλωνιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μια κεντρική αντίληψη που αντιπολιτεύεται σε διαφορα τοπικά ζητήματα. Τωρα αν καποιοι μεμονωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ τραβάνε αλλή γραμμή εκτός αντίκηψης κόμματος, αυτό ειναι δικαιωμά τους ελευθερο και εν κατακλείδι όλοι κρινονται απο την τοπικη μας κοινωνία για τα πεπραγμένα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επί των ημερών του ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Στούπας κατήργησε την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Βόνιτσα. Αυτή την ενέργεια όχι μόνο δεν την κατήγγειλε ως όφειλε ο Μυλωνίδης αλλά με δική του πρωτοβουλία συνδιοικεί με το Στούπα. Ντροπή και αίσχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επί δύο χρόνια ανέχονταν παρανομίες και δεν μιλούσε ο δάσκαλος από τον 'Αγιο Νικόλαο. Μπράβο Κώστα που τον ξεσκέπασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πολύ το χαρτί που κυκλοφορεί και θα κυκλοφορήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μασούρα Δημήτρη διέγραψε τον. Διαφορετικά συμμετείχες και εσύ στην ολοφάνερη εκ των προτέρων στημένη διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Ντροπηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανέχεται επί δύο και πλέον χρόνια το πάρτι που κάνει ο Ρούλης με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πήρα τηλέφωνο το Κώστα. Τον Ξέρω πολύ καλά. Δεν δημοσιεύει όσα ξέρει όλα μαζί. Τον ρώτησα σχετικά. Μου είπε , αυτή είναι η αρχή. Θα βγούνε πολλά στον αέρα το επόμενο διάστημα. Θα ειπωθούνε όλα με στοιχεία και για όλους. θΑ το δημοσιεύσω αυτό Κώστα του είπα. Για να το δημοσιεύσεις σου το είπα. Φίλε Κώστα πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μυλωνίδης πριν τις εκλογές έλεγε παντού, θα τους βγάλω όλα τα άπλυτα στη φόρα. Όχι αυτό δεν έκανε αλλά από το πρώτο ΔΣ συμπεριφέρονταν ως άτυπος Δημοτικός Σύμβουλος του Αποστολάκη. Μασούρα να του ζητήσεις να γίνει ανεξάρτητος. Αν δεν το κάνεις είσαι και εσύ υπεύθυνος για τα καμώματα του Μυλωνίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μασουρα αν δε τον διαγράψεις τώρα κάπου σε κρατάει . Ασε την καραμέλα περί Συριζα και βουλευτιλικια που σου πλασάρει ο Αποστολακης .
    Τον λαό δε αφορούν οι εσωκομματικές ισορροπίες
    Σας .
    Διαγραφή άμεση αν θες να λέγεσαι αρχηγός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Μυλωνιδης και τι δουλειά κάνει …..ξυπνάτε επιτέλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί ψήφισες παρών στην μείωση των δημοτικών τελών κύριε Μυλωνιδη ; Μας περισσεύουν λεφτά με τόση ακριβεία και τόσο ακριβό ρεύμα ; Αλλά δε σε νοιάζει για εμάς έχεις τον Αποστολακη εσυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητό Ξηρόμερο γιατί δεν μας ανεβάζετε τα σχόλια από τη στιγμή που δεχεσε ανώνυμα. Δεν βρίζουμε κανέναν απλά να ξέρει και ο κόσμος καμια αλήθεια δεν προσβαλετε ουτε ο Μυλωνιδης ούτε ο ισότιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Κασόλας , Μασούρας, Μωραΐτης έχουν τεράστιες ευθύνες αναλογικά βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Κασόλας , Μασούρας, Μωραΐτης έχουν τεράστιες ευθύνες αναλογικά βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού κατάργησε ένα ολόκληρο δημοτικό σχολείο στη Βόνιτσα ως πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων με την ανοχή όλων και τις πλάτες αρκετών, άντε βάλτε πλάτη μπας και καταργήσει και το δήμο ολόκληρο τώρα να πάρουμε καμία ανάσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 'Εγινε ρεζίλι πολιτικά ο Μυλωνίδης. Το μόνο που του μένει είναι η αξιοπρεπής παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικά η κοινωνία υποφέρει από τους παραμορφωμένος με τα μεταπτυχιακά τους ο Στούπας μία χαρά τα πάει γιατί δεν πάτε να δείτε τι έχει κάνει για την πάρτη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιος ασχολείται με το μυλωνιδη έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους από παλιότερα πάντως ο Αποστολάκης το δηλώνει ότι έχει αγορασμένους συμβούλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε πολλές μεταγραφές στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κυρία Τσαβαλά συγχωρήστε με αν κάνω λάθος, αλλά εσείς δεν είστε που όντας εκλεγμένη με το ΚΚΕ συνεργαστήκατε με τον κύριο Αποστολάκη και κόντρα στο κόμμα σας αναλάβατε την προεδρία της Επιτροπής Παιδείας; Από τη θέση εκείνη θα μπορούσατε να είχατε δρομολογήσει την οικοδόμηση νέου Δημοτικού σχολείου σε άλλο σημείο της πόλης τόσο για την αποσυμφόρηση του σχολείου, όσο και για την εξυπηρέτηση μαθητών και γονέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ......
    Ο ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΨΑΧΤΗΚΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ
    Ο ΘΥΜΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΕΚΛΟΚΥΝΗΓΟΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ
    ΚΙ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΥ ΣΤΑ ΧΥΤΑ
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ...
    ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΡΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΓΚΑΛΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΟΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να ρωτήσετε τον βαρβάτο και την Αθηνα την Καρελου τι εστι μπανταλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μυλωνιδη για να αποδείξεις ότι δε ισχύουν αυτά που λέει ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ μόνο μια παραίτηση σου μένει για να τους κλείσεις τα στόματα γιατί εμείς πιστεύουμε ότι είσαι ηθικός και σε ψηφίσαμε με αρχηγό τον Δημήτρη και ούτε να του κανείς υπογειο πόλεμο .Αρχηγός στο συνδύασμο είναι ο Μασουρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εξελέγη Αντιπρόεδρος το μέλος της παράταξής μας κ. Ευθύμιος Μυλωνίδης.
    Η διαδικασία αυτή ήταν απολύτως εύλογη, με δεδομένο ότι ήδη από το 2019 η θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καλύπτεται από την αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβρη του 2019 έως σήμερα, την θέση αυτή είχε καταλάβει η μείζων αντιπολίτευση μέσω του δημοτικού συμβούλου κ. Παξινού.
    Έτσι, με παραταξιακή απόφαση προτάθηκε ο δημοτικός σύμβουλός μας που συμμετέχει στην επιτροπή και ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις. Ανάλογα είχαν συμβεί με την εκλογή του κ. Παξινού το έτος 2019.
    Η αρμοδιότητα άλλωστε του Αντιπροέδρου εξαντλείται στην διεύθυνση της διαδικασίας συζήτησης ενώπιον της επιτροπής, σε περίπτωση απουσίας του Προέδρου, που είναι μάλλον απίθανη, με δεδομένες τις αραιές συνεδριάσεις της συγκεκριμένης επιτροπής.
    Ενώ έτσι έχουν τα πράγματα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δημοσίευμα που «βλέπει» σε αυτή την αυτονόητη διαδικασία διάφορα ανυπόστατα σενάρια. Το δημοσίευμα αυτό παραλείπει να αναφέρει τα παραπάνω, γράφει δηλ. τη μισή αλήθεια, ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις και θέμα εκ του μη όντος. Είναι συνεπώς ψευδές και στοχοποιεί την παράταξή μας χωρίς λόγο.
    Τα πράγματα είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα και τα θέτουμε στην κρίση όλων, αλλά και του συντάκτη του δημοσιεύματος, ο οποίος θα πρέπει να αναγνωρίσει δημόσια το σφάλμα του και να ζητήσει μια συγγνώμη, διότι διαφορετικά το κείμενό του αποτελεί μια απλή πολιτική συκοφαντία.
    «Συμφωνία Ελπίδας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να ήξερες τι έχει ακούσει στο χωριό του ο Στούπας όποιος άλλος ήτανε δεν θα είχε ξαναβγεί από το σπίτι του αυτός όμως δεν νοιάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί να νοιάζεται αφού τις δουλειές του μια χαρά τις έκανε όλες και ποτε του δεν πατησε το πόδι του στο δήμο μεδεωνος έφαγε την καρελου και κατ επέκταση και τον Πρόεδρο

      Διαγραφή
  33. Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εξελέγη Αντιπρόεδρος το μέλος της παράταξής μας κ. Ευθύμιος Μυλωνίδης.
    Η διαδικασία αυτή ήταν απολύτως εύλογη, με δεδομένο ότι ήδη από το 2019 η θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καλύπτεται από την αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβρη του 2019 έως σήμερα, την θέση αυτή είχε καταλάβει η μείζων αντιπολίτευση μέσω του δημοτικού συμβούλου κ. Παξινού.
    Έτσι, με παραταξιακή απόφαση προτάθηκε ο δημοτικός σύμβουλός μας που συμμετέχει στην επιτροπή και ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις. Ανάλογα είχαν συμβεί με την εκλογή του κ. Παξινού το έτος 2019.
    Η αρμοδιότητα άλλωστε του Αντιπροέδρου εξαντλείται στην διεύθυνση της διαδικασίας συζήτησης ενώπιον της επιτροπής, σε περίπτωση απουσίας του Προέδρου, που είναι μάλλον απίθανη, με δεδομένες τις αραιές συνεδριάσεις της συγκεκριμένης επιτροπής.
    Ενώ έτσι έχουν τα πράγματα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δημοσίευμα που «βλέπει» σε αυτή την αυτονόητη διαδικασία διάφορα ανυπόστατα σενάρια. Το δημοσίευμα αυτό παραλείπει να αναφέρει τα παραπάνω, γράφει δηλ. τη μισή αλήθεια, ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις και θέμα εκ του μη όντος. Είναι συνεπώς ψευδές και στοχοποιεί την παράταξή μας χωρίς λόγο.
    Τα πράγματα είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα και τα θέτουμε στην κρίση όλων, αλλά και του συντάκτη του δημοσιεύματος, ο οποίος θα πρέπει να αναγνωρίσει δημόσια το σφάλμα του και να ζητήσει μια συγγνώμη, διότι διαφορετικά το κείμενό του αποτελεί μια απλή πολιτική συκοφαντία.
    «Συμφωνία Ελπίδας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπορείτε να διαφωνείτε με τον Μυλονιδη πολιτικά, μπορείτε να τον κατηγορητε για χαλαρή αντιπολίτευση,δικαίωμα σάς είναι, αλλά κύριε Τριαντακωνσταντη το κείμενο σάς είναι συκωφαντικο και ανακριβείς.

    Η συμφωνία Ελπίδας απάντησε επί της ουσίας.

    Ντροπή σάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο