Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Παραιτήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007......

Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού.

Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό. Ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

ertnews

12 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η Δεξιά κύριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να γίνουν εκλογές να παραιτησει ο λαός τον Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΛΟΓΩ 10 ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ............
    ..................ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λες τώρα; Μοιράζουνε λεφτά προεκλογικά; Εγώ δεν το πιστεύω. Σε λίγο θα πούνε ότι κάνουνε σπεκουλα με την φωτιά στο Μάτι. Να δεις αντί για νοσοκομείο στην περιοχή, τιμητικά σε δασική έκταση θα φτιάξουν μπαράκια.

    Είχε πει ο Άδωνις, μετά τις εκλογές το 2019 : Καλά, πιστεύετε ότι ο ΣΎΡΙΖΑ έχει αφήσει 37 δις; Θα τα είχε ο Τσίπρας και δεν θα τα μοίραζε;

    Τελικά τα 37δις υπήρχαν, και προφανώς τα προοριζανε για φάγωμα.

    Άξιοι της μοίρας μας. Εκλέξαμε την πιο αδίστακτη συμμορία και μάλιστα με κάλυψη (ΜΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτάξτε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα που είπατε προεκλογικά ότι θα καταργουσατε τον ΕΝΦΙΑ και αφήστε την Νέα Δημοκρατία. Εσείς κυβερνησατε με τον Πάνο Καμμένο αν θυμάστε που πολύ αμφιβάλλω. Οι Υπουργοί είναι για να αλλάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεωρείς φυσιολογικό να γελάνε και να κάνουν πλάκα με τους νεκρούς;

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ χωράνε αστεία για τόν Κυριάκο κ ζητάει παραιτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη ,ο ΣΥΡΙΖΑ πότε κ ποιον παραίτησε από τους τόσους νεκρούς τού Μάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Κυριάκος. Δεν είδες πως παραιτήθηκε ο Γεραπετριτης. Ο Κυριάκος αν δει κάποιον χωρίς άκρες, αμέσως το νταηλικι του.

      Και όπως είπε ο νέος υπουργός γεωργίας, όσοι έχουν βολευτει από το κόμμα, είτε με θέση είτε με εργολαβία από το δημόσιο να βγουν μπροστά. Να υπακούσουν στο κόμμα. Ο παλιός υπουργός απλά θυμήθηκε τα διχιλιαρα με το καλημέρα πού έδινε το κόμμα. Άλλωστε από την τσέπη τους τα δίνουν; Πληρώνει ο λαός.



      Διαγραφή
  7. Παραιτήσεις επί ΣΥΡΙΖΑ... ΠΟΤΈ!!!! ούτε τον ΠΟΛΆΚΗ ΔΕΝ μπορούν να μαζέψουν,ο Κυριάκος πάντα σοβαρός κ υπεύθυνος , δεν χαρίζεται σε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ότι πεις μπορεί να χρησημοπηθει έναντι σου συμπέρασμα όλα εδώ πληρώνονται σειρα έχει ο κουλουτουμπας αδωνης Γεωργιάδης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα για την Αιτωλοακαρνανία που δεν εκπροσωπείται πλέον στην Κυβέρνηση.Οπως απεδείχθη ο Πρωθυπουργός δεν χαρίζεται σε κανέναν.Ούτε και στον πολύ καλό του φίλο Σπήλιο Λιβανό,παρόλο που ήταν άξιος Υπουργός και προσέφερε έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο