Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή: «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν»


Την έντονη αντίδραση της οικογένειας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα, έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα για τυχόν εμπλοκή τους στην τραγική αυτή ιστορία.......

Η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγγου, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» λέει: «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ίριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας».

Αναφορικά με την εκταφή δήλωσε πως δεν έχει πληροφορηθεί το παραμικρό. Μάλιστα εξέφρασε την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως είπε, η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει νεκροψία. «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Η κυρία Πισπιρίγγου παρακαλεί «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια διόρισε δικηγόρο ο οποίος από τη Δευτέρα θα ασχοληθεί με τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας.

ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο