Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ




Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σε μια συμβολική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ευχήθηκε διαδικτυακά καλή χρονιά σε όλους τους εργαζομένους του Δήμου Αγρινίου.......

Την πίτα του Δήμου Αγρινίου ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος - Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε εργαζόμενους και την Δημοτική Αρχή.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά : «Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, ευημερία σε όλα τα σπίτια. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα κάνουμε την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Αισθάνομαι υπερήφανος για το έμψυχο δυναμικό του Δήμου και την προσπάθεια που κάνετε για να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την ξεχωριστή τιμή και χαρά που μας έδωσε με την παρουσία του. Εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και του χρόνου να μπορέσουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί χωρίς περιορισμούς».

Τιμητικό βραβείο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους απονεμήθηκε στα στελέχη του Τμήματος Αποτελεσματικότητας, Ποιότητας και Οργάνωσης του Δήμου Αγρινίου τον προϊστάμενο Αθανάσιο Αντωνόπουλο και την κ. Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου.

Τιμητική διάκριση για την προσφορά απονεμήθηκε σε 4 υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν. Πρόκειται για τις Διευθύντριες Χριστίνα Τσιχριτζή, Σταυρούλα Παππά και τους προϊσταμένους Αμαλία Ιωάννου και Νικόλαο Τασούλη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο