Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Αγρίνιο: εξαπατήθηκε και είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να μηδενίζεται


64χρονη Αγρινιώτισσα εξαπατήθηκε και έχασε μεγάλο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για μία ακόμη ηλεκτρονική απάτη για την οποία από την Ασφάλεια Αγρινίου σχηματίστηκε σήμερα δικογραφία σε βάρος αγνώστου.....

Η γυναίκα είδε το τραπεζικό της λογαριασμό να μηδενίζεται (και είχε μεγάλο χρηματικό ποσό) αφού προηγουμένως ένας επιτήδειος άνδρας, στα πλαίσια δήθεν διαδικτυακής συναλλαγής, την έπεισε-σε διαδικτυακή συνομιλία- να του δώσει κωδικούς και αριθμό τραπεζικού λογαριασμού και κάρτας.

Δυστυχώς οι ηλεκτρονικές απάτες είναι σε έξαρση και οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν υπόψιν και τις συμβουλές της αστυνομίας.

agrinionews.

2 σχόλια:

  1. αφου ολοι την ημερα μας βομβαρδιζουν με τα αγνωστα τηλεφωνα με μαλακιεσ και το κρατος δεν μπλοκαρει ολεσ αυτεσ τισ συναλαγεσ με τισ τραπεζεσ και ο αλλοσ εξαναγκαζεται να κανη συναλαγη με τηλεφωνο καπου ετσι φτασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα όμως μας .. βομβαρδίζουν να μη δίνουμε πρωσοπικα στοιχεία και κωδικούς, ποτέ η τράπεζα δεν θα πάρει κανέναν για τηλεφωνικά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο