Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Προβλήματα της περιοχής των Παρακαμπυλίων στη συνάντηση Φαρμάκη με προέδρους Κοινοτήτων

 


Με τους προέδρους των Κοινοτήτων Αγίου Βλασίου, Αμπελιών και Ποταμούλας συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.
Διαβάστε περισσότερα »

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή των Παρακαμπυλίων και ειδικότερα αυτά της προσπελασιμόποτητας.

Σε ανάρτηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ανέφερε τα εξής:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, Π. Πολυχρόνη (Αγίου Βλασίου), Κ. Γερνά (Αμπελίων) και Δ. Ανδρώνη (Ποταμούλας) της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων, προκειμένου να συζητήσουμε για ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινότητες και ιδιαίτερα για τα προβλήματα προσπελασιμότητας που αντιμετωπίζουν.

Η Περιφέρεια είναι εδώ για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα για εκείνους που “φυλάττουν Θερμοπύλες”, στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Γι’ αυτό και θα κάνουμε ότι μπορούμε, προκειμένου να μπορούν να απολαμβάνουν όλοι, ίσες δυνατότητες και ίσες ευκαιρίες».

Η ανάρτηση του Προέδρου της Ποταμούλας Δημήτρη Ανδρώνη:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τον περιφερειάρχη κυριο Φαρμάκη. Θέσαμε τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή των Παρακαμπυλίων.

Ο κ. Φαρμάκης έχει γνώση αυτών των προβλημάτων και ειδικότερα ότι αφορά την Ε.Ο Αγρίνιου- Καρπενήσιου έχουν δρομολογηθεί περαιτέρω δράσεις συντήρησης της υφιστάμενης οδού σε συνέχεια αυτών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Όσον αφορά την νέα χάραξη η οποία είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου Υποδομών μάς έγιναν γνωστές οι προσπάθειες που έχουν γίνει καθώς και οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν ώστε να υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον συζητήθηκαν και αλλά προβλήματα των χωριών μας και θα αναζητηθούν το προσεχές διάστημα οι καλύτερες δυνατές λύσεις».

agriniopress.gr

1 σχόλιο:

  1. Άτσα και τα χέρια ανάποδο τρίγωνο ο περιφερειάρχης.....Μαθήματα από Μέρκελ ή Μητσοτάκη παίρνει? Πόσο αφύσικη θέση των χεριών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο