Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ), για το προτεινόμενο έργο: «Αγροτική Οδοποιία Κοινότητας Χρυσοβίτσας - Βαλόστρατο».


Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, σας ενημερώσαμε ότι εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, η εκκίνηση της διαδικασίας εκπόνησης της μελέτης που αφορά το έργο: «Αγροτική Οδοποιία Κοινότητας Χρυσοβίτσας - Βαλόστρατο» (δείτε εδώ).....

Μιλάμε για ένα οδικό έργο πολύ σημαντικό για την ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου, που αφορά την βελτίωση της ποιότητας μετακίνησης πολλών δημοτών. Στόχος είναι με την ολοκλήρωση της μελέτης, να αναζητηθεί άμεσα χρηματοδοτικό εργαλείο, ώστε πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί ένα έργο αναγκαίο και υψηλής προτεραιοποίησης.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2022, είχαμε υπαγωγή του συγκεκριμένου έργου σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ) από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας κ. Λάμπρου Δημητρογιάννη.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

3 σχόλια:

  1. Χρόνια περιμέναμε να δούμε έναν δήμαρχο της προκοπής στ Ξηρόμερο, επιτέλους.Και όλη η Χρυσοβίτσα μαζί σας την επόμενη.Αυτα από μένα που δεν σας είχα ψηφίσει την προηγούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο δρομο ρε? Αυτον τον ειχε φτιαξει ο Γαλουνης μετα απο παρεμβαση του...Γεωργουλα.αυτο το παιδι τα εδωσε ολα για το χωριο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ . ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο