Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Σοβαρές ζημιές από φωτιά σε αίθουσα του 6ου Λυκείου Αγρινίου (φωτο)


Προβληματισμός σε εκπαιδευτική κοινότητα, γονείς και μαθητές- Έρευνα σε εξέλιξη....

Προβληματισμός και αναστάτωση επικράτησε με το πρώτο κουδούνι της ημέρας στο 6ο Λύκειο Αγρινίου, καθότι εκπαιδευτικοί και μαθητές διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι μία από τις αίθουσες του σχολείου είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από φωτιά!

Οι φλόγες «ξεπήδησαν» τις βραδινές ώρες και δεν έγιναν αντιληπτές από κάποιον εκείνη τη στιγμή. Προκάλεσαν υλικές ζημιές στην αίθουσα του τμήματος Α2.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καεί κουρτίνες, θρανία, μέχρι και προσωπικά αντικείμενα και βιβλία μαθητών που είχαν αφεθεί σε αυτά. Ευτυχώς, η εξάπλωσή δεν υπήρξε μεγαλύτερη, γεγονός που φυσικά θα μπορούσε να προξενήσει πολύ σοβαρότερες καταστροφές…

Οι μαθητές έκαναν μάθημα σε άλλη αίθουσα ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για την καταγραφή του περιστατικού και την εξακρίβωση των ακριβών συνθηκών, δίχως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Σημειωτέον ότι δεν σύμφωνα με πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης ενώ οι αρχές δεν μπόρεσαν λόγω της κατάστασης της αίθουσας να πάρουν αποτυπώματα.

Η διευθύντρια του σχολείου έδωσε κατάθεση, με τις έρευνες που διενεργούνται να αναμένονται ώστε να «ρίξουν φως» στο τι ακριβώς συνέβη. Μερίμνει Δήμου θα αποκατασταθούν οι ζημιές για να παραδοθεί η αίθουσα στους μαθητές.

Σε κάθε περίπτωση ο προβληματισμός για το περιστατικό είναι έκδηλος.

agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο