Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 παρατείνεται η διαδικασία της απογραφής πληθυσμού και κατοικιών


Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή / Περιφερ. Υπηρεσία Στατιστικής Π.Ε. Αιτωλ/νίας, έχει ήδη θέσει σε λειτουργία Γραφείο Απογραφής για τη διευκόλυνση των πολιτών που δεν έχουν ακόμη απογραφεί......

Το Γραφείο Απογράφης θα παραμένει ανοικτό καθημερινά έως και τη Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, από τις 9:00’ έως και τις 15:00’, στο Μεσολόγγι (Δημοτικό Κατάστημα, Σταυροπούλου 31, 2ος όροφ., Μεσολόγγι 30200) .

Οι πολίτες μπορούν είτε να προσέρχονται οι ίδιοι για την απογραφή τους είτε να επικοινωνούν τηλεφωνικά ως ακολούθως:

Γραφείο Απογραφής Μεσολογγίου

Δημοτικό Κατάστημα, Σταυροπούλου 31, 2ος όροφ.

Πληρ.: Αντωνόπουλος Βασίλειος τηλ: 2631 3 63445 / 6976638721

Οι πολίτες προκειμένου να απογραφούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ για όλα τα μέλη του νοικοκυριού που δεν έχουν έως σήμερα απογραφεί.

Η συμμετοχή στην Απογραφή είναι υποχρεωτική και τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων και δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

Υπενθυμίζεται ότι, το αποτέλεσμα της απογραφής θα είναι καθοριστικό για το μέλλον του Δήμου μας. Για το λόγο η συμμετοχή όλων μας είναι ΚΡΙΣΙΜΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Απογράψου στον τόπο που ζεις!
Δώσε δύναμη στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου!

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο