Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Οριστικός ανάδοχος στο 2ο πρακτικό της δημοπρασίας, για το έργο «Παρεμβάσεις εξοικονόμισης ενέργειας στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αστακού και στο κτίριο του Γυμνασίου Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 566.680 €.


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αστακού και στο κτίριο του Γυμνασίου Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 566.680 € (δείτε εδώ).......
Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.
Ο διαγωνισμός έγινε, ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος με το 1ο πρακτικό της δημοπρασίας και σήμερα σας ενημερώνουμε ότι έχουμε οριστικό ανάδοχο με το 2ο πρακτικό και αναμένεται η σύνταξη και 3ου πρακτικού της δημοπρασίας.
Κατόπιν τα βήματα είναι να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον οριστικό ανάδοχο.
mytikaspress

5 σχόλια:

  1. Ο Τριανταφυλλάκης τους βάζει τα γυαλιά κάθε μέρα. Έπρεπε να ήταν δήμαρχος απο χρόνια να ειχε πάρει μπροστά ο τόπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια ομαδα ρε εγω την μονη ομαδα που εχω ακουσει στον δημο ειναι ...η ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:00 η ΑΕΚ καλά σε εχει πάει τραίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο