Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη


“Eπικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη......
Διαβάστε περισσότερα »
 Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της”, τονίζει σε μήνυμά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Δεν έχει έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο.

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι έφοδο σε γραφεία συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το πρωί ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έψαξε το χώρο εξονυχιστικά για περισσότερο από μία ώρα στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία του 19χρονου χθες στη Χαριλάου. Από την έρευνα ανακαλύφθηκαν στο χώρο φτυάρια και ρόπαλα, υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.

 



3 σχόλια:

  1. Και που τον επιασαν τι;κ φυλακη να παει τι;θα γυρισει πισω ποτε το παιδι;θα μπορεσει αυτη η μανα να αγκαλιασει ξανα το παιδι της;οχι.να μεγαλωνεις ενα παιδι κ να ερχεται ο αλλος να στο σφαζει κυριολεκτικα για το τιποτα κ να πεθαινει το παιδι απο ακατασχετη αιμορραγια σαν το σκυλι;αυτο πραγματικα δεν το χωραει ανθρωπινος νους.τι να πεις σε αυτους τους γονεις τωρα;τα λογια ειναι φτωχα.δεν υπαρχουν λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κράτος φταίει για την ανέχεια και όχι οι δολοφόνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο