Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Έρχονται και άλλοι 1.500 τόνοι σκουπίδια στη Πάλαιρο. Και άλλη πολιτική εξαπάτηση των Δημοτών από το Δήμαρχο κ Αποστολάκη. Απύθμενος λαϊκισμός από τον Αντιδήμαρχο κ Τσακάλη


Επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης και Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ Κασόλα οφείλετε, να παραιτηθείτε από Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ. Διαφορετικά λαϊκίζετε σφόδρα.


Οι Αντιδήμαρχοι κ Βίτσας και κ Καούρας τι ψηφίζουν ;

ΝΑΙ στη μεταφορά ή ΟΧΙ στη μεταφορά των 1.500 τόνων σκουπιδιών;

Γράφει ο : Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός 14-02-2022



Αγαπητοί Αναγνώστες

Παρακαλώ διαβάστε, τι έγινε στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ.......

ΑΠ Ο Σ Π Α Σ Μ Α 

Από το πρακτικό της αριθ. 2/2022 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας .

4/2022

Στην Βόνιτσα, σήμερα την 11η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας συνήλθε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας.

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο Πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντα και τα πέντε μέλη: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Πρόεδρος Αναγκαστικού Συνδέσμου (Δ Σ Ακτίου-Βόνιτσας) ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

. ΘΕΜΑ : « Αποδοχή αιτήματος του Δήμου Ι Π Μεσολογγίου για εναπόθεση 1500 τόνων ΑΣΑ στο ΧΥΤΑ Παλαίρου ».

Τοποθέτηση κ Κασόλα.

Εγώ ως πρόεδρος εισηγούμαι την μη αποδοχή του αιτήματος του δήμου Μεσολογγίου α)Λόγω μη επαρκών ενεργειών για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου

β) Λόγω άρνησης του ΦΟΔΣΑ 2 ΔΕΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ να αποδεχθεί ποσότητα 3000 τόνων που υπάρχει στο ίδιο ΦΕΚ που αφορά την μεταφορά ΑΣΑ στο ΧΥΤΑ Στράτου ,

και γ) Ο φορέας μας έχει συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος με προγενέστερη απόφαση του με την αποδοχή ποσότητας 2000 τόνων σύμφωνα με την 11/2021 απόφαση του ΔΣ. Σε περίπτωση λήψης θετικής απόφασης εισηγούμαι να παραμείνει ως είχε και στην προηγουμένη απόφαση ο καθορισμός τιμής με 40€/ τόνο συν το τέλος ταφής 20€/τόνο συνολικά δηλαδή 60€/τόνο.

Μετά πήραν το λόγο τα μέλη του ΔΣ οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις:

Τριανταφυλλάκης Ιωαν : Είναι κοινωνικό το θέμα όχι πολιτικό. Πρέπει να πάρουμε απόφαση να δεχθούμε την ποσότητα των 1.500 τ. Ψηφίζω θετικά όσα λέει το ΦΕΚ και θα παρακαλούσα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ Σ να ψηφίσουν θετικά.

Αποστολάκης Γεώργιος-Θεόδωρος : Ψηφίζω ναι. Θα πρέπει να σταματήσει ο ΧΥΤΑ να δέχεται ποσότητες από την Κέρκυρα. Για το θέμα της Λευκάδας που αναφέρθηκε λέω ότι σωστά ήρθε. Λέμε ναι στη Λευκάδα όταν θα λειτουργήσει η σύμβαση με το εργοστάσιο και θα έρχεται για ταφή το υπόλειμμα .

Τσακάλης Κων : Να σταματήσει να μεταφέρει η Κέρκυρα και μετά να συζητήσουμε για το Μεσολόγγι. Τώρα είμαι αρνητικός.

Γερόλυμος Σωτ : ψηφίζω θετικά ναι .

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου και αφού έλαβε υπόψη την αίτηση του Δήμου Ι Π Μεσολογγίου μετά από διαλογική συζήτηση έχοντας υπόψη της τις διατάξεις του άρθρου 65 του Νόμου 3852/2010 καθώς και το πλαίσιο συνεργασίας

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι κατά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

1.- Αποδέχεται το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 1393/12-01-2022 αίτημα, για μεταφορά και εναπόθεση 1.500 τόνων ΑΣΑ από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου στον ΧΥΤΑ Παλαίρου.

2.- Ορίζει το κόστος εναπόθεσης απορριμμάτων από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου στο ΧΥΤΑ Παλαίρου σε 40,00 € ανά τόνο με επιπλέον το τέλος ταφής 20€/τ (από 1-1-2022) δηλ. συνολικά θα αποδίδεται στο Σύνδεσμο 60€ ανά τόνο.

3.- Εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο του Συνδέσμου 3ης Δ.Ε.Ν. Αιτωλ/νίας κ Κασόλα Αθανάσιο να υπογράψει τη σχετική προγραμματική σύμβαση για αυτήν την απόφαση καθώς και για περαιτέρω ενέργειες προς υλοποίηση αυτής της απόφασης. 4.- Η έγκριση των όρων της Προγραμματικής θα ψηφισθεί με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής όπως προβλέπεται.

Για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του Δ Σ κ Κασόλας Αθανάσιος ψήφισε όχι όπως επίσης και το μέλος του ΔΣ κ Τσακάλης Κων/νος Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ο οποίος ψήφισε αρνητικά .

Υπέρ της μεταφοράς ,των 1.500 τόνων σκουπιδιών, ψήφισαν ο Δήμαρχος του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας κ Αποστολάκης Γεώργιος- Θεόδωρος, ο Δήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου κ Τριανταφυλλάκης Ιωάννης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου κ Γερόλυμος.

Αγαπητοί Συνδημότες

Δεν χαίρομαι που δικαιώνομαι για τη πρόβλεψη μου από πολύ νωρίς . Η περιοχή μας μετατρέπεται αργά και σταθερά σε σκουπιδότοπο της Δυτικής Ελλάδας. Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και οι δύο Δημοτικές Αρχές από το 2011 και μετά έχουν τεράστιες ευθύνες. Η πολιτική αυτή είναι ενάντια στο τόπο μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης μας εξαπάτησε πολιτικά για το θέμα αυτό και στις εκλογές του 2014 και στις εκλογές του 2019.

Το ΟΧΙ ούτε μια σακούλα σκουπίδια ξένη στη Πάλαιρο ( έτσι έλεγε) όλοι γνωρίζετε πως μετατράπηκε. Καθημερινά δεκάδες οχήματα μεταφέρουν σκουπίδια στη Πάλαιρο.

Δεν μας αξίζει αυτή η Δημοτική Αρχή.



35 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος των σκουπιδιών έχει ονοματεπώνυμο, Αποστολάκης Γεώργιος - Θεόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χαρτί είναι πολύ. Οι λύκοι στην αναμπουμπούλα χαίρονται. Καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς οι Παλαιριωτες να ετοιμάζεται να ξανάρθει δεν ξεχνάμε θα τον τακτοποιήσουμε τον Τρισκαταρατο και τους άλλους τους δικους μας αρε φραδελο όσο εισουν δεν είχαμε τέτοια τώρα μπείτε σκυλοι αλέστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δήμαρχος των σκουπιδιών δεν λέγετε αποστολακης φιλε . Δήμαρχος των σκουπιδιών είσαι εσυ και κάτι άλλοι σαν εσένα που είστε ανεγκέφαλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μωρέ ο καημένος τη καλός άνθρωπος όταν κοιμάται δεν ψάχνει πες του να ξανάρθει να δει τη φόλα θα παρει

      Διαγραφή
  5. Για ποιο εργοστάσιο Δήμαρχε μιλάς στη Λευκάδα; Δεν πρόκειται να γίνει εργοστάσιο σκουπιδιών στη Λευκάδα. Σταμάτα να κοροϊδεύεις τους Δημότες. Δεν είμαστε όλοι του εικοσάρικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίζει παιχνίδια σε βάρος της Παλαίρου ο Δήμαρχος απροκάλυπτα. Το πρατήριο κονομάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψήφισα Κασόλα για να φύγουν τα σκουπίδια απο τα Σκλάβενα και αυτός πονηρός φέρνει απο όλη την Ελλάδα.
    Κουτοπόνηρος τώρα λέει δεν ψηφίζω για Μεσολόγκι λές και τρώμε τραχανά εδώ.
    Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φίλε που τα έχεις με τον Κασολα ο άνθρωπος ψήφισε όχι να μην έρθουν διάβασε το χαρτί καλύτερα και μη μιλάς παθιασμένα .

      Διαγραφή
  8. Ο αποστολακης είναι δήμαρχος των έργων είναι δήμαρχος του λαού ,αποστολακης και λαός είναι το ίδιο ,εσεις οι πέντε έξι τον κατηγορείτε από ζήλεια και φθόνο .οι εκλογές είναι κοντά και ο μεγάλος ηγέτης θα θριαμβέψει με ένα 65+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσφέρεται για αντιπαράθεση. Το θέμα είναι πολιτικό και κοινωνικό αλλά και οι άλλοι δήμοι θα έπρεπε να ενεργοποιηθούν για την επίλυσή του. Η τιμή των 4 χιλ ευρώ / τόνο είναι ελάχιστη και θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσια ώστε να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι δήμοι. Κατά τα άλλα, αδυνατείς να δεις τη κοσμογονία έργων και υποδομών που γίνονται στο δήμο μας σε σχέση με άλλους δήμους πολύ μεγαλύτερους. Πως να χαρακτηρίσει κανείς αυτή των σκόπιμη στραβωμάρα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας έρθει αυτούς τους φτυνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει σαν και εμείς εδώ από τα Σκλαβαινα γύρω γυρω ο φίλος Τσακαλης με Βίτσα νομίζουν ότι το τρώμε από τη ρίζα🌱

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Αποστολακης φέρνει τα σκουπίδια στη Παλαιρο και κανένας άλλος .θα έχει το λόγο του μάλλον που δε ξέρω εγώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΌ ΜΕ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΆ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. ΠΟΥ ΜΈΝΕΤΕ κε Τριαντακοσταντη; ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ; ΠΟΥ ΠΕΤΆΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΣΑΣ; ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ. ΑΛΛΆ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΈΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΌ ΆΝΘΡΩΠΟ; ΤΙ ΘΑ ΈΛΕΓΑΝ ΆΡΑΓΕ Η ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ; Η ΜΌΝΗ ΣΑΣ ΈΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΊΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ. ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΧΩΡΆΦΙΑ.ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ? ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.... ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΝΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΤΥΧΕΡΟΥΣ" ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή και όσοι μένουμε στην Αθήνα στην Πάτρα στο Βόλο στην Θεσσαλονίκη κ.λ πρεπει να έρχονται στην Παλαιό ρε λίγο ντροπή και λίγο σεβασμό δεν έχετε αυτός έλεγε κάποτε για να παρει τις εκλογές ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟ τώρα είναι πολλά τα λεφτά αι σιχτιρ καραγκιοζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6:18 μμ Γνωρίζεις τι είναι υδροφόρος ορίζοντας; Γνωρίζεις που είναι και πόσο απέχουν από το ΧΥΤΑ οι γεωτρήσεις από τις οποίες υδρεύεται η Πάλαιρος; Αν όχι μάθε , διαφορετικά δεν δικαιούσθε δια να ομιλείς. Όσο για πολλά χωράφια του Κώστα αυτά είναι αθλιότητες.
    Αν έχεις θάρρος γράψε το όνομα σου και μη προβαίνεις σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
    Ξέρω ότι Ο Κώστας βάζει πάνω από όλα το τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Για το θέμα του ΧΥΤΑ παλεύει πολλά χρόνια.
    Τελειώνοντας μάθε γιατί γέμισε ο ΧΥΤΑ στο Μεσολόγγι. Τη κατάλληλη ώρα όλα θα βγούνε στον αέρα. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εγώ ξέρω ότι ο Κώστας ζει στο Μεσολόγγι και πετάει τα σκουπίδια του εκεί. Να μετακομίσει στην παλαιρο και να πετάει εκεί τα σκουπίδια του. Αλλιώς δεν δικαιούστε να μιλάει. Αλλά κάνει βαρυγδουπες δηλώσεις γιατί θα πάρει σύνταξη και θα την κοπανισει. Τέτοιος δειλός είναι. Άμα θες ονόματα γράψε το δικό σου Κωστάκη πρώτα που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία κια μετά να απαιτείς. Γιατί θα ξαναφας ξεφτυλισμα, και κοίτα να κάνεις πάλι τον ΑΝΗΞΕΡΟ.
      Αποτελεί απάντηση.

      Διαγραφή
  16. Τι δουλειά έχει ο Αποστολάκης με τα σκουπίδια;; Ποιός διοικεί κ ποιος έχει πλειοψηφία; Μήπως ο κύριος Κασολας με τα φιλαράκια του απ' το Δήμο Ξηρομέρου;; Απ' ότι θυμάμαι ο Αποστολάκης με τον Τσακάλη έχουν ψηφίσει όχι σε 40.000 τόνους από Κέρκυρα και οι υπόλοιποι ναι γιατί δε μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Γιατί δε τα δημοσιεύετε αυτά;; Γιατί δε λέτε ότι οι ξηρομερητες έβγαλαν πρόεδρο το κασολα για να φέρει όλα τα σκουπίδια να τα διαχειριστεί αυτός κ ο κύριος Κασολας τους έδωσε για αντάλλαγμα τα μηχανήματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον διοικεί και κάνει κουμάντο στα ΧΥΤΑ ο κασόλας γιατί διορίζει όποιον θέλει ο Αποστολάκης και γιατί κάνει τα αδύνατα δυνατά να αναλάβει αυτός την προεδρία του ΧΥΤΑ

      Διαγραφή
    2. Την κομπίνα με τα αυτοκίνητα ποιος την είχε κάνει και γιατί την έκανε πολύ το χρήμα που δικαιολογείται σε κάθε αυτοκινήτο ,και τι έκανε ο κασόλας ανακάλυψε την κομπίνα τι άλλο να κάνει πού είναι ο εισαγγελέας

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου εσύ που μιλάς για φιλαράκια από ξηρομερο για πες μας δεν ήταν φιλαράκια ο Γαλούνης με τον Λαϊνά τους που ήταν πρόεδρος ο. Αποστολάκης. Αλλά εκεί σε ταιζανε μαύρο και δεν είχες θέμα. Τώρα που έσφιξαν ξεκίνησες τα ψέματα. Αν ήταν ο Αποστολάκης πρόεδρος δεν θα υπήρχε θέμα; τότε θα ερχόντουσαν πολύ περισσότερα σκουπίδια, και τα λεφτά τσέπη. Βλέπεις τα παιδιά από ξηρομερο έχουν μάθει να μην αγγίζουν το ταμείο. Σε αντίθεση με εσάς που ήσασταν καλόταισμενοι από το ταμείο. Μήπως θες να μας πεις για τα αυτοκίνητα του ΦΟΣΔΑ μια και σε βλέπω τα ξέρεις καλά; για το Σμα;τα παιδιά από το ξηρομερο το έφτιαξαν. Γι αυτό τραβά παραπέρα να τα πεις σε κανένα καφενείο. Έχετε καταντήσει αηδία. Δεν σας νοιάζει ο τόπος, σας νοιάζει πως θα βάλετε τα λεφτά στην τσέπη. ΑΙΣΧΟΣ

      Διαγραφή
  17. Στους 100000 χιλιάδες τονους της Λευκάδας τι ψήφισε ο κύριος Αποστολάκης να μου πεις για να ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κονομάνε πολλοί και πολλά από τα σκουπίδια. Αδιαφορούν για το τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το πολιτικό παιχνίδι παίζεται με σημαδεμένη τράπουλα στο Δήμο. Αλλοίμονο στους τίμιους Δημότες. Τα κάθε λογής λαμ@γι! μια χαρά περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι ο Αποστολάκης όχι ο τσακαλης ποιον κοροϊδεύετε, δήμαρχε τι θα κάνεις τώρα θα διαγραφεί ο τσακαλης όπως η καρελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φταίνε όλοι πλην καριόλη....χα,χα,χα...Α ρε ερμε τοπε τι θα τραβήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τσακάλη, Βίτσα, Καούρα ως Αντιδήμαρχοι πάρτε πρωτοβουλίες να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Διαφορετικά είστε το ίδιο υπεύθυνοι με τον Δήμαρχο Αποστολάκη. Δεν δικαιούστε να κάνετε τη Ζαβέρδα σκουπιδότοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οσπου να φυγει αυτός ο βρωμιάρης με όλη του την κλίκα η παλαιρος την βλέπω να την βουλιάξει μέσα στο σκατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τώρα όλοι ξέρουν ότι ο δήμαρχος κ.Αποστολακης και ο κ.Τσακαλης που πουλάει πετρέλαια , καφέδες , ανταλακτικα ,στην εταίρια φέρνουν τα σκουπίδια στην Παλαιρο σταματήστε να κατηγορείτε τον Κώστα που σας ξεσκεπάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βιτσας Τσακάλης εξαφανισμένοι από παντού ρουφης διασκεδάζει στην Αθήνα τακουλας στην κοσμάρα του αρε ζαβερδα τι τραβάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε Κώστα γιατί επιτίθεσαι στον Κασολα να παραιτηθεί αφού όχι ψήφισε να μη έρθουν τα σκουπίδια . Τι να κάνει ο άνθρωπος οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά πλειοψηφία όχι ομόφωνα . Πήγαν 3-2 να έρθουν τα σκουπίδια , το λέω γιατί είσαι δημοκράτης και έχεις δημοκρατικές ευαισθησίες δε είσαι φασίστας του αποφασίζομεν και διατάζομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το να υλοποιείς πολιτικές ή να διαμορφώνεις πολιτικές ,οι οποίες είναι εις βάρος του τόπου σου χωρίς καμία αμφιβολία και να παραμένεις Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ τότε αυτό είναι πολιτικά απαράδεκτο. Αυτό κάνει ο κ Κασόλας μαζί με το Δήμαρχο κ Αποστολάκη , τον Αντιδήμαρχο κ Τσακάλη και τη Δημοτική τους ομάδα.

    Ο κ Κασόλας είναι επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης. Τον έχω καλέσει κατά επανάληψη να παραιτηθεί και να μην συνδιοικεί με τον Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα , γιατί μεταξύ των άλλων ήταν ενάντια στο να έρθουν σκουπίδια στη Πάλαιρο εκτός από το Δήμο μας και το Δήμο Ξηρομέρου. Αυτά έλεγε προεκλογικά το 2019. Μετά τις εκλογές μαζί με το Δήμαρχο, με το κ Τσακάλη, το κ Βίτσα,τοκ Καούρα ,το κ Πάντα , το κ Στούπα κλπ, ο κ Κασόλας μαζί τους δικούς του Δημοτικούς Συμβούλους πλην του κ Φερεντίνου έφεραν τα σκουπίδια από Λευκάδα.


    Ακολούθως από Κέρκυρα, μετά από Μεσολόγγι και δεν ξέρω στο μέλλον από που.

    Φίλε 5:28 μμ
    Επί τέλους κατέλαβε ότι ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης τρίβει τα χέρια του από χαρά με τη πολιτική που ακολουθεί ο κ Κασόλας.

    Φίλε 5:28 μμ
    τη Τρίτη 22-02-2022 θα βγάλω στον αέρα επίσημα έγγραφα .

    Τότε στο Δήμο μας θα γίνει πολιτικός σεισμός.

    ΥΠΟΜΟΝΗ και ΗΡΕΜΑ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο