Κυριακή, 9 Μαΐου 2021

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για το συμβάν στη Βόνιτσα.


    "Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκπροσωπείται στα ΜΜΕ αποκλειστικώς και μόνον από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της. Σε αυτό το πλαίσιο, ουδεμία επικοινωνία υπήρξε με δημοσιογράφο για επεισόδιο που είδε το φως της δημοσιότητας μεταξύ πολίτη και αστυνομικού στη Βόνιτσα.

Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα ανεφέρθησαν από συγκεκριμένο δημοσιογράφο την 7-5-2021 στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» .....
στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN περί συνδικαλιστών (προφανώς τοπικών, διότι αυτοί είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των αστυνομικών σε τοπικό επίπεδο), που φέρονται να ανεφέρθησαν σε κακή συμπεριφορά του αστυνομικού, δεν προέρχονται από τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την Ένωσή μας στα ΜΜE.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη αναφορά, που έγινε από αναρμόδια πρόσωπα, εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες και «μικροσυνδικαλιστικά» συμφερόντα, γι’ αυτό καλούμε τον δημοσιογράφο να διευκρινίσει ποιων συνδικαλιστών τη γνώμη έλαβε.
Περαιτέρω, σε σχέση με τους συνδικαλιστές που φέρεται να εξέφρασαν τη γνώμη τους και να άσκησαν κριτική, υπενθυμίζουμε ότι η έκφραση γνώμης και η άσκηση κριτικής είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο πρέπει να γίνεται επωνύμως και όχι ανωνύμως, ενώ ουδείς μπορεί να κρύπτεται όπισθεν της ιδιότητάς του.
Επίσης, αναφορικώς με το συγκεκριμένο περιστατικό, καταδικάζουμε χωρίς διάκριση τη βία, που είναι απαράδεκτη, παράνομη και καταδικαστέα.
Όποιος πιστεύει ότι έχουν τελεστεί σε βάρος του παράνομες πράξεις, οφείλει να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται να προβαίνει σε βιαιοπραγίες. 
 
Τέλος, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφό μας."
 
Το παραπάνω αποτελεί άρθρο με πηγή από το agriniotimes.gr
 
Δείτε το απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Οpen το οποίο προκάλεσε τις αντιδράσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων. 
 

Ολόκληρη η εκπομπή του Open:

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Αν το θεμα ήταν πιασάρικο ο δημοσιογράφος θα έτριβε χεράκια.
Τσάμπα σάλιο αγαπητό σάιτ 👌😉

Ανώνυμος είπε...

Ήταν θέμα χρόνου